Majka dječaka ubice na saslušanju tražila da njen sin bude pušten na slobodu!

Svijet

Majka dječaka ubice na saslušanju tražila da njen sin bude pušten na slobodu!

Aleksandar Fatić sa Instituta za primijenjenu humanistiku tražio je puštanje na slobodu Koste K. (13) koji je ubio osmoro đaka i čuvara škole “Vladislav Ribnikar”, a ranio šest učenika i nastavnicu. Ovaj zahtjev u policiji iznijela je i majka dječaka.

– Tog dječaka treba neko vrijeme oporaviti, evaluirati, pustiti na slobodu i vratiti roditeljima, slučajno da ne pad nekom ekspertu iz socijale da oduzme dijete od roditelja što je vrlo često imali smo skandale nekoliko stotina proteklih godina. To dijete treba da se vrati roditeljima i podvrgne ozbiljnoj psihoterapiji i savjetovanje da se obezbijedi roditeljima da se vidi neka promjena škole. Da se razgovara sa ovom djecom u Ribnikaru i sa ostalom djecom na jedan civilizovan, kvalitetan način – rekao je Aleksandar Fatić sa Instituta za primenjenu humanistiku za N1.

Kako saznajemo, majka Koste K. (13) na saslušanju u policiji takođe je tražila od policajaca da njen sin bude pušten na slobodu, piše Informer.

Podsjećamo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na konferenciji koju je držao zajedno sa članovima Vlade govorio je o masakru na Vračaru, kao i o najnovijem terorističkom aktu u Mladenovcu.

– U slučaju dječaka sa Vračara bile su priče da li će biti na slobodi, neki su ga čak i branili. Rekli su “Vratite dijete roditeljima”. Da li ste normalni, ljudi, toliko porodica je zavijeno u crno. Neće vidjeti svjetlost dana – rekao je predsjednik, a nakon toga krenuli su napadi opozicije. (ekskluziva.ba)