Majka učenika ubice se seli iz Beograda! Plaši se za kćerkin i svoj život: Ne planira da se vrati u stan!

Svijet

Majka učenika ubice se seli iz Beograda! Plaši se za kćerkin i svoj život: Ne planira da se vrati u stan!

Dječak Kosta Kecmanović (13) u srijedu 3. maja izvršio je težak zločin u osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbjeđenja u vaspitno-obrazovnoj ustanovi. Majka i sestra masovnog ubice od tada nisu u porodičnom stanu Kecmanovića, a kako Republika.rs saznaje tamo se neće ni vraćati.

Roditelji Koste Kecmanovića su ugledni beogradski intelektualci, veliki stručnjaci u svojim poslovima. Otac je poznati doktor, specijalista radiologoje, a majka je asistent na Biološkom fakultetu u Beogradu, gdje se bavi naučnim radom.

Nakon užasa koji je Kosta napravio, otac Vladimir Kecmanović je u pritvoru, a majka je sa mlađim djetetom, kćerkom starom deset godina, zbrinuta kod rođaka van Beograda.

Kako portal Republika.rs saznaje iz kruga poznanika Kecmanovića, ona je i dalje u šoku i prikuplja snagu da nekako brine o mlađoj kćerki kojoj je pozlilo kada je na času klavira saznala šta je njen brat uradio.

– Kostina majka, iako je jaka žena, ne može da dođe sebi nakon sinovljevog zločina. To koliko je potresena se ne može opisati riječima – kaže poznanica Kecmanovića.

Prema riječima sagovornice, ona ne planira da se vrati u stan u kojem su porodično živjeli. Čak razmišlja i da ga proda. Osim teških uspomena kojima ne bi željela da se vrati, ona se brine i za sigurnost kćerke, pa i nje same. (ekskluziva.ba)