Niko ga nije maltretirao iz te smjene: Članica Savjeta roditelja otkriva moguću pozadinu masakra na Vračaru!

Svijet

Niko ga nije maltretirao iz te smjene: Članica Savjeta roditelja otkriva moguću pozadinu masakra na Vračaru!

Članica Savjeta roditelja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” Mina Zirojević izjavila je da se na sjednicama Savjeta roditelja nikada nije pričalo o učeniku (13), koji je u srijedu ubio osmoro đaka i radnika obezbjeđenja u ovoj školi.

Navela je da prema onome što je mogla da čuje od đaka koji su poznavali dječaka da je njegovo ponašanje bilo takvo da ništa nije ukazivalo da se može desiti tragedija, ali da je primijećeno da je bio kompetitivan te se nekada pomalo svađao sa djecom koja su možda bila bolja od njega na nekom času.

“Sada se priča da je baš to razlog i da ga niko nije maltretirao iz te smjene”, rekla je Zirojević, a Novosti prenose pisanje Tanjuga.

Istakla je da su djeca iz ove škole sada u strahu, da brinu u kakvom su stanju povrijeđeni učenici i da je za njih zapravo sudar sa realnošću bio kada su se pojavile umrlice njihovih drugova i drugarica.

“Oni su ih dijelili među sobom, željeli su da idu na sahranu, neki roditelji su to dali, većina nije. Ne znam kako će dalje, neka djeca su vidjela, krv, neka nekoga ko je pao”, navela je Zirojević. (ekskluziva.ba)