Dječak se potpuno pogubio kad su ga priveli: Jezivi detalji krvavog pira kod Zrenjanina, kad su ga pitali “zašto” samo je radio ovo!

Svijet

Dječak se potpuno pogubio kad su ga priveli: Jezivi detalji krvavog pira kod Zrenjanina, kad su ga pitali “zašto” samo je radio ovo!

Dječak (13) osumnjičen da je sjekirom i nožem teško povrijedio tinejdžera M. S. (17) i njegovu majku V. S. (57) u mjestu Radojevo kod Nove Crnje, potpuno se pogubio nakon što ga je policija privela.

Stravičan napad dogodio se noćas oko 01.20 sati u dvorištu porodične kuće u Ulici maršala Tita u tom mjestu. Navodno, nakon svađe, osumnjičeni maloljetnik dograbio je sjekiru i nož i izbo M.S. po stomaku, a njegovu majku V.S., koja mu je priskočila u pomoć, izudarao po glavi.

– Nakon privođenja, osumnjičeni maloljetnik potpuno se pogubio u policiji. Na pitanje policajaca zašto je napao druga i njegovu majku, dječak je samo odmahivao glavom – kaže dobro obaviješten izvor.

U međuvremenu, Zrenjaninska policija je saopštila da je uhapsila oca osumnjičenog dečaka (31) i to zbog zanemarivanja i zapuštanja maloljetnog lica.

– Na kratko je privedena i majka dječaka, ali će protiv nje krivična prijava biti podnijeta u redovnom postupku, što znači da će se braniti sa slobode – navodi izvor.

Podsjetimo trinaestogodišnji dječak, sjekirom i nožem, teško je povrijedio tinejdžera M. S., sa kojim se družio, i njegovu majku V. S. Povrijeđeni dječak uspio je da telefonom pozove policiju, koja ga je zatekla u lokvi krvi na ulici u selu Radojevo u Novoj Crnji. (ekskluziva.ba)