Odrastao Bez Majke, Ali Se Izborio: Kupio Auto, Kuću, Otvorio I Frmu, Pa Ga Bolest Privezala Za Krevet

Svijet

Odrastao Bez Majke, Ali Se Izborio: Kupio Auto, Kuću, Otvorio I Frmu, Pa Ga Bolest Privezala Za Krevet

Odrastao bez majke, ali se izborio: Kupio auto, kuću, otvorio i frmu, pa ga bolest privezala za krevet

Dragan Savić je momak iz Mačvanskog Metkovića,rođen 1995 godine. Odrastao bez majke sa ocem i bratom, imao je život pred sobom, devojku, auto, otvorio malu molersko gipsarsku firmu, kupio kuću, počeo da je sređuje… Ali u julu 2022. Draganu je dijagnostikovan melanom na mozgu, koji je ubrzo i operisan.

Na nesreću tumor se javlja postoperativno i duž kičmene moždine. Dragan je upućen na terapiju zračenjem, ali nakon 4 zračne seanse moralo se prekinuti ubog lošeg fizičkog stanja, Dragan je poslat kući na simptomatsku terapiju, njegovo stanje se pogoršavalo.

Pre nekih mesec dana kada sam ga posetio, Dragan nije znao ni ko sam, nije me video, ležao je samo. Pre par dana sam opet bio kod njega, na pitanje kako si, rekao je “BORBA DOKTORE”.

Dragan danas nema bolove, Dragan danas jede, Dragan danas pomera noge, Dragan danas može da priča, zna sa kim priča, Dragan sada nema teškoće sa stolicom i mokrenjem. Ali svaka sreća ima i svoju nesreću. Terapija koja je omogućila to sve košta 160.000 nedeljno, plus uvođenje još jednog leka bi koštalo oko 60.000 nedeljno.

Dragan je prve tarepije dobio, ali da bi Dragan dobio ovu bitku, trebaće dosta sredstava, potrebna je novčana pomoć. Akcijom koju su organizivali meštani i fudbalski klub prikupljena su značajna sredstva, ali trebaće još puno,i ne sme se sada stati.

NAJBITNIJE JE DA SE OBJAVE DELE,ŠERUJU, videće i vaši prijatelji iz Beograda, iz Niša, iz Sarjeva, Beča, Minhena, pomoći će…

Dragan Savić može da pobedi, pomozimo mu. Vaše priloge možete odneti lično Draganovom ocu, možete ih predati u Crveni Krst Bogatić ili u veterinarskoj stanici Ervet u Metkoviću, Belotiću i Badovincima. Takođe možete uplatiti na žiro račun 205-9001031409640-75…(dijasporainfo.net)