KAKO SI NATERALA MUŽA DA TI SE IZVINI ŠTO SI GA PREVARILA?! Dalilu urnišu komentarima, a ona se DOBRO spremila! Umešao se Dejan…

Showbizz

KAKO SI NATERALA MUŽA DA TI SE IZVINI ŠTO SI GA PREVARILA?! Dalilu urnišu komentarima, a ona se DOBRO spremila! Umešao se Dejan…

Dalila i Dejan Dragojević odgovarali su na pitanja gledalaca, a mnoga pitanja su imali da im postave. Prva je ustala Dalila koja se nedavno pomirila sa mužem kog je prevarila pred njegovi očima.

– Koje supermoći i magije poseduješ, kada možeš muža da nateraš da ti se izvini za to što si ga prevarila? Koja je tvoja tajna? – glasilo je jedno pitanje.

– Nije se za to izvinio, izvinio se za stvari koje je govorio, a lagao o meni – pričala je Dalila.

– I za ono što je bilo da sam je ponizio – rekao je Dejan.

– Nije mi se izvinio za ono šta sam ja uradila, nego on šta je uradio, kao i ja njemu. Osvrnuću se i na prethodno pitanje, drago mi je da smo došlo do toga da sam bila opsesivna prema Filipu. Jako mi je glupo što sada ispada da ja imam neke moći, vršim opsesiju nad nekim, ne mogu da komentarišem te stvari. Nisam ja kriva što mi neko oprašta – dodala je Dragojevićka.

https://www.youtube.com/watch?v=YbocE_oKgWY&feature=emb_logo

– Zašto nisi histerisao kada je tvoja Dalila opsedala Cara i zašto si njemu želeo da zalepiš šlag? – pročitala je voditeljka pitanje.

– Razumem i svestan sam da u nekim trenucima nisam reagovao jer sam mislio da ona to nikad ne bi napravila. Ali eto, život me je naučio da treba da budem oprezan. Ne znam šta bih ti rekao, ne znam što se digla pompa oko šlaga. Ne može odgovor da mi bude konretan jer ne mogu da vratim prošlost. Nemam tačan odgovor, bio sam u šoku, mislio sam je faza, ali kasnije se odvijalo kako jeste… Hteo sam prvo da zalepim šlag sebi, pa onda njoj, na kraju sam eto njemu. Bile su neke sitne provokacije, mislim da od mene jedino dvoje koje su od mene zaslužili taj šlag, ali ne ide njoj da zalepim posle svega – naveo je Dragojević. (Kurir.rs/K.Đ.)

https://www.youtube.com/watch?v=5LdB9k5zJtw&feature=emb_logo