U BESU ME NAVEDE DA JE PLJUNEM! Car i Dejan se udružili protiv Dalile, ona poručila: DRAGO MI JE KAD MI SE BIVŠI SOLIDARIŠU!

Showbizz

U BESU ME NAVEDE DA JE PLJUNEM! Car i Dejan se udružili protiv Dalile, ona poručila: DRAGO MI JE KAD MI SE BIVŠI SOLIDARIŠU!

Filip Car i Dejan Dragojević udružili su se protiv Dalile Dragojević, a ona je poručila da joj je drago da joj se bivši solidarišu.

– Zašto čoveče ne pomaže Aleks kad se prosula na bini?

– Odmah sam uradio špagu da malo ublažim – dodao je Dejan.

– Dalila, zašto ne priznaš svoje greške, nema ih samo Car? – glasilo je pitanje.

– Priznala sam sudu. Ja priznam, nekad kasnije. Stvarno sam priznavala. Malo mi duže vremena treba, ali ja priznam kad pogrešim. Stojim iza toga da svaka moja greška nije razlog za ono ponašanje. Svi srećni, zadovoljni, nasmejani, to je to – rekla je Dalila.

– Ja ne znam da li je nekome jasno. Dalila se odlučila na ovaj korak zbog pitanja o viziru. Ona je sa njim normalno funkcionisala do trenutka kada je Dejan ušao u vezu sa Aleks. Pre toga je bilo 70 drugih situacija da kaže da neće da bude više u vezi. Postoje dve stvari što se tiče Dalile, zašto je ona došla do ovog čina. Čekala je ulazak Dejan u vezu da izađe iz ovog odnosa i da ostane sama, a zašto sama, to ćete videti do kraja rijalitija. Ona želi da ostane sama, jer će biti da Dejan ima devojku, Car ju je vređa, a ona jadnica… Kako se odjednom desilo da prekine odnos, posle svega što je doživela? Ona je doživela najveće poniženje, ostavljena posle 20 dana, a niko joj nije rekao da je ostavljena – istakao je Janjuš.

– Naravno, znaš šta mi je rekla jedno jutro… – krenuo je Car.

– Dejan čestita Janjušu, nešto mrmlja u bradu – rekla je Dalila.

– Ja sam ovu manipulaciju rekao Sandri Rešić pre 4 nedelje, zato čestitam Janjušu. Rekao sam da će prekinuti svoju kad ja uđem u vezu, da bi mogla da pravi žrtvu od sebe – ustao je Dejan.

– Čak se meni izlanula i rekla: “Pokazaće se pravo lice tebe i Dejana”. Ona radi stvari koje meni smetaju, jer zna kako ću da reagujem. Dobiće baš ono što želi, da vidimo kako kod Dalile stoje stvari. Ušla nakon svega sa mnom u odnos, mene dovodi do ludila u raspravama i u najvećem besu me navede da je pljunem. To je kad tražiš od mene nešto – rekao je Car.

– Naravno da nisam žrtva, vidite ko se solidariše. Drago mi je kada se moji bivši solidarišu, nadam se njihovom prijateljstvu. Drago mi je što Dejan tumači moje ponašanje, kaže da me najbolje poznaje. Ja ovakvog Dejana ne poznajem. Drago mi je što je potvrdio da me zna i kakva sam u njegovoj glavi, ali greši u nekim stvarima, nije me dovoljno upoznao – istakla je Dalila.

– Ti si jedva čekala da komentarišeš ovaj odnos, jer ti Car nije dao – dodao je Janjuš.

– Najlakše je da me napadnu dva dobra druga, dva drugara stara… Tri – rekla je Dalila.

– Neću da slušam manipulacije i budalaštine. Jedva je čekala da kaže ko je Dejan, a to nije govorila kad je bila sa Carem. Nije htela, dve nedelje si ćutala – nastavio je košarkaš.

– Drago mi je što spajam ljude, vidite da u meni nema samo lošeg – rekla je Dragojevićka.

– Da li mislite da je Dalila veći mozak od mene? Ona je mastermajnd nemoralnosti! – dodao je Car. (kurir.rs)