HITNO JOJ POTREBAN NOVAC! Usled KRIZE Rada Manojlović prinuđena da PRODA zemljište! Otac BESAN na nju, zbog cene koju traži!

Showbizz

HITNO JOJ POTREBAN NOVAC! Usled KRIZE Rada Manojlović prinuđena da PRODA zemljište! Otac BESAN na nju, zbog cene koju traži!

Folk pevačica Rada Manojlović rešila je da proda dva imanja koja je pazarila u rodnom selu Četereže 2019. za 20.000 evra. Kako pišu domaći mediji, ona je spustila cenu zemljišta na 15.000 evra, a za nekoliko dana bi trebalo da zvanično postavi oglas sa svim detaljima oko prodaje.

– Imanje koje je Rada kupila pre dve godine ima nekoliko ari i nalazi se pored njene porodične kuće u selu Četereže. Njena porodica je tu gajila organsku hranu, koju su delom prodavali i na lokalnoj pijaci, ali je Rada sad rešila da to ipak proda. Pričala je sa ocem i maćehom i rekla da bi mogli da uzmu solidan novac ako njive stave u oglas, a to bi im značilo jer u ovom trenutku ne znaju kada će da počne da tezgari. Štek koji je imala se skoro potrošio, a nastupa nema. U vreme krize Rada je spremala nove pesme, već je pričala o tome da joj je Haris pomogao i dao određenu sumu novca, ali sada oboje ne nastupaju nigde – priča za Srpski telegraf izvor blizak pevačici.

Manojlovićkina maćeha Suzana i otac Rade nisu bili za to da se deo imanja prodaje, pa su Radu ubeđivali da je zemlja vrednija od nekoliko hiljada evra.

– Radi je otac odmah rekao da ne treba da prodaje njive i da će se već nekako snaći dok ne prođe kriza. Objasnio joj je da od zemlje uvek može da se živi i da ne treba da donosi nagle odluke, ali je ona odavno presekla. Rekla je da će uskoro da postavi oglas za prodaju i da je spremna da pregovara da se cena još malo spusti da bi što pre prodala njive – priča izvor za gorepomenuti list

Rada je povodom cele priče rekla da je prodaja imanja trenutno najpametniji potez koji je mogla da donese.

– U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila pre dve godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da se imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cenu, ali videćemo još šta i kako – rekla je kratko Rada. (srbijadanas.com)