Miljana Kulić otkrila što je obrijala glavu. S njom nešto definitivno nije u redu!

Showbizz

Miljana Kulić otkrila što je obrijala glavu. S njom nešto definitivno nije u redu!

Miljana Kulić preuzela je sav šou kada je odlučila da se ošiša naćelavo, a danas je gostujući u “Radio amneziji” otkrila sve o prvoj sezoni “Zadruge”, kao i da nosi veliki teret.

– Ja sam ušla u “Zadrugu 1” trudna, hvala produkciji što se brinula o meni. Moji roditelji nisu bili za to, ali ja nisam mogla da sjedim kod kuće. Ušla sam, ljudi su me prihvatili, “Zadruga 1” je za mene neprevaziđena, najbolja ekipa do sada. Rodila sam Željka 27. jula, to mi je najveće bogatstvo… Sada se stvari strašne dešavaju. Kao da je prokleto to mjesto, nosi se teret. Ušla sam ovde, bila pristojna, kulturna, najveći šoumen tada… Posle sam ušla u vezu, dovela mi diskvalifikaciju… Ja Željka, majku, tatu, sestre najviše volim… – rekla je Miljana.

Potom je objasnila zašto se odlučila za šišanje, ali i da li se pokajala za sve loše što je uradila u svim sezonama “Zadruge”.

– Sve mi se skupilo, ležala sam tamo mjesec i po dana sama u apartmanu, niti sam čula zvono, niti bilo šta. Počela je savjest da me grize zbog svih kiretaža, naročito posljednje. Sve mi se skupilo. Mama je napustila “Zadrugu” na jedan dan, odvela tatu kod ljekara, urađena mu biopsija, ustanovljeno da ima prvi stadijum karcinoma grla. Mama je imala problema sa štitnom žljezdom. Sve mi se skupilo, ne mogu i bez Željka, gledam igračke, plačem svakog dana, plačem u WC-u da me ne vide. Kada sam čula da tata ide na operaciju, uplašila sam se… Onda sam osjetila osjećaj krivice… Jer me je tata prije molio da ne budem sa Zolom, molio… Ja sam osjetila pokajanje, grižu savjesti… Nasekirala sam ih, mama je rekla da moram da nosim posljedice toga. Ja sam došla, osjetila grižu savjesti… Da sam znala, ne bih nikada uradila tu kiretažu. Rodila bih dijete to… Roditeljima sam podarila Željkića, bijelog anđela, žutog šećera, a usput im uradila svašta… Ošišala sam se, ne kajem se zbog toga, htjela sam da krenem ispočetka, uradila bih opet isto. Kažu mi Britni Spirs, ja ne znam ko je to. Ja ne znam ko je Britni, ko je Bijonse, ko je Naomi Kembel – dodala je Miljana.

Iako je Miljana ubrzo našla rješenje i stavila plavu periku, voditelji su je pitali da istu skine, smatrajući da joj je ljepše bez nje. (krtice.net)