U BRAKU SU 44 GODINE, A RIJETKO KO ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je supruga Dragana Stojkovića Bosanca, u mladosti je bila ista Džidža!

Showbizz

U BRAKU SU 44 GODINE, A RIJETKO KO ZNA KAKO IZGLEDA: Ovo je supruga Dragana Stojkovića Bosanca, u mladosti je bila ista Džidža!

Dragan Stojković Bosanac već 44 godine je u skladnom braku sa suprugom Dunjom sa kojom ima dvoje djece, Aleksandru i Aleksandra. Njih dvoje su godinama u srećnom braku, ali njegovu suprugu rijetko ko je imao priliku da vidi u javnosti.

– Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvijezda preko druge zvijezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i djeci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to osjeti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuha, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može mjeriti sa onim iz Istanbula – rekao je Dragan Stojković Bosanac svojevremeno za “Faktor.ba”.

Bosanac je jednom prilikom ispričao i da je njegova supruga vrlo muzikalna, da je pjevala u horu ali da nije imala ambicije da se time bavi. Njihova kćerka Aleksandra krenula je njihovim stopama i odlučila da se bavi pjevanjem, dok je sin Aleksandar inžinjer poljoprivrede. prenosi “Novi“. (haber.ba)