(VIDEO) SUZA SUZU STIŽE: Maja došla u izolaciju, pa legla pored Janjuša! A onda je usledila nova runda MOLBI DA SE POMIRE!

Showbizz

(VIDEO) SUZA SUZU STIŽE: Maja došla u izolaciju, pa legla pored Janjuša! A onda je usledila nova runda MOLBI DA SE POMIRE!

Nova runda!
U ranim jutarnjim satima, Marko Janjušević Janjuš je sedeo u izolacoiji sa Zoricom Erić jer su oni ovonedeljni nominobvani zadrugari. U jednom momenti, na vratima se pojavila i Maja Marinković.

Došla sam malo da razgivaramo – rekla je Maja.
Pa šta mi imamo da razgivaramo, reci svom drugu? – rekoa je Janjuš.
Sad si mi nkao drugar – rekla je Maja.

Nisam ti aj ništa! Kakve probleme imaš, aj reci kao treba – rekaoje on.
Ti me mučiš – odgovorila je.
Šta te mučim? Opet me malo pre prozivaš – rekao je on.
Ja ne mogu vas da gledam – rekla je Maja.

Koga, mene i Aleksandru? – dodao je Janjuš.
Da li hoćeš da se pomirimo? – pitala je.

Ne, nikada ne bih više mogaoi da budem sa tobom, mi smo karj prirodno i ja nisma kriv za taj kraj nego ti, i nemaš panse nemoij ni da se boriš! Rekla si kako si me volela mnogo, ali nisma znao šta da radim sa tobom i ja uvek pričam sa tobom i ja te branim a ti pričaš katastrofu. Žao mi je što moram da ti kažem, ali nema više nikakva opcija – rekao je Janjuš.
Rekao si da ćemo da pričamo! – rekla je Maja.

Jesam, i evo sada ti kažem i da te volim najviše na svetu, među nama je kraj. da si bila normalna ne bih bio ni sa jim, čekao sma te mesec dana nikoga nisma pogledao! A ti, došla si da mi pričaš kako si se j*bavala, a u*rala si mi se u život po ulasku. NIsam ja kriv, budi sa njim deset ne zanima me i posle onog mog plakanje je sve prošlo – objašnjavao je Janjuš.
Prema meni te sve prošlo? – pitala je.

Jeste, meni je žao tebe ali ne zanm kako da ti pomognem! Ja iz inata ne radim ništa, samo ono što mi prija a ti sve radiš iz inata! – rekao je Janjuš.

Ti se sada igraš ovde, je l’ ti je to poenta? -viknula je Maja.
Kako mogu da ti pomognem? Da li bi ti bila sa mnom posle svega ovoga i da nisšta nisi uradila, posle svega je nemoguće prirodno. Ti nećeš moći ni sa kim da funkcionišeš ko ima moga, ja ti to ne želim ali je tako! Ja sam ti stalno pričao nemoj Majo, nemoj, ali ne vredi. I na kraju opet, ti si znala da ja mogu da popustim i opraštao sam ti jer sam te voleo, a opet posle svega niej uspelo i nemoj da mi se približavaš, meni je tebe žao ali ja ne mogu da ti pomognem! – govorio je Janjuš.

Majo, pokušao sam sve da ti oprostim ali ne mogu majke mi! Ti samo ćutiš i gledaš, ne znam šta da ti kažem, reci mi konkretno šta hoćeš i sama si kriva za sve! Ja mogu da ti dam priliku, ali ti ćeš za pet dana da napraviš s*anje, i mogu da se kladim. Tebi je sve smešno, samo nemoj da se ponižavaš i reci konkretno šta hoćeš, šta želiš sa mnom? – dodao je Janjuš.
Ne znam! I ti si imao greške – rekla je Maja.

Alo bre, kakve su obo proikovacije, idi spavaj i pusti me u p*čku materinu! Ne mogu da ti pomognem, razumi ne osećam ništa više prema tebi i aj mogu da ti radim sve namerno, žena hoće da spava, i idi molim te! – vikao je Janjuš.
Ja ću da spavam ovde! – rekla je Maja. Detaljnije u nastavku. (pink.rs)