ČIM JE RODILA SINA, ĆERKU (2) DALA NA USVAJANJE! Sestra se bori za starateljstvo: Ona je čudovište, uzeću joj i sina!

Ispovijesti

ČIM JE RODILA SINA, ĆERKU (2) DALA NA USVAJANJE! Sestra se bori za starateljstvo: Ona je čudovište, uzeću joj i sina!

Jedna žena je na društvenim mrežama ispričala bolnu priču o svojoj sestri koja je dala svoju dvogodišnju ćerku na usvajanje nakon što je rodila sina jer “nije mogla da brine o dvoje dece”! Razočarana tetka, koja je to saznala preko Zooma sa svojom porodicom, kaže da je to zato što njena sestra “uopšte nije želela da ima ćerku”. Sada se ona bori za starateljstvo.

“Nakon što je Kendis rodila dečaka tokom pandemije, porodica je dogovorila Zoom poziv kako bi mogla da upozna novorođenu bebu”, započela je korisnica Reddita. Anonimna žena rekla je da je takođe bila oduševljena susretom sa sestrićem i da ponovo može da vidi svoju sestričinu pa je pitala može li da je pozove da je vidi preko kamere.

Ali, raspoloženje se promenilo kada je ženina sestra navodno otkrila da je ćerku dala na usvajanje, a da nikome nije rekla – i u tom trenutku su se “svi izgubili”.

“Moja sestra je vrlo tiho rekla da je nema jer je početkom januara ćerku dala na usvajanje. Kako je rekla, nije mogla da brine za dvoje dece”, napisala je žena na Redditu.

“Nismo stigli ni da se pozdravimo s devojčicom, nije trebalo ovo da uradi, mogla je da je da nekome od nas.”

Trenutno trudna, ali financijski stabilna, tetka kaže kako će pokrenuti proces usvajanja jer želi detetu da pruži zdravo odrastanje u toplini porodičnog doma.

“Sestra i ja znamo šta je pravi razlog – ona nije htela devojčicu. Bila je depresivna kada je saznala pol u prvoj trudnoći, a oduševljena u drugoj. Odbacila je devojčicu da bi se fokusirala na dečaka. Svašta sam joj rekla tokom tog poziva, između ostalog da je čudovište”, otkrila je žena.

Cela porodica se na kraju naljutila na nju smatrajući da nije trebalo takve reči da izgovori sestri.

“Boriću se na sudu za starateljstvo, možda čak i za dečaka, još razmišljam o tome.”

Za kraj je zahvalila svim nepoznatim ljudima koji su joj putem Reddita pružili podršku, prenosi The Sun. (stil.kurir.rs)