Prijatelji se opraštaju od nesrećne devojke: ZAGLAVILA SE U PROZORU hotelske sobe i skončala na jeziv način! / FLORIDA

Svijet

Prijatelji se opraštaju od nesrećne devojke: ZAGLAVILA SE U PROZORU hotelske sobe i skončala na jeziv način! / FLORIDA

Devojka iz Merilenda umrla je tokom odmora na Floridi kad se slučajno zaglavila u prozoru svoje hotelske sobe. Sidni Terio (22) iz Bilsvila odsela je ranije ovog meseca u hotelu “Pelikan” u Gresi Kiju na Floridi. Vlasti nagađaju da je izgleda izgubila ključ svoje sobe i da je pokušala da uđe unutra kroz prozor.

Ali, pokušavajući da uđe ona se nekako zaglavila i ugušila, preneo je “Njujork Post”. Hitna pomoć stigla je na lokaciju oko 7.30 ujutro 18. marta, da bi konstatovali smrt na licu mesta.

Vlasti ne sumnjaju da je neko umešan u Sidninu smrt. Nije, međutim, poznato kako se devojka zaglavila. Fotografije iz hotela pokazuju sobe sa pravougaonim prozorima od kaljenog stakla. Sidnini prijatelji opisali su je kao “nesebičnu” i “slobodnu dušu”.

– Ti si slobodna duša koja je putovala da pomogne ljudima i vidi sveta i to me je ohrabrilo da odem i sledim sopstveni put – napisala je Sidnina prijateljica Megan Harni na “Fejsbuku”.

– Nikad nećeš biti zaboravljena jer si mnoge dotakla – dodala je ona.

I privatna osnovna škola “Batler Montesori” izrazila je saučešće povodom smrti njihove bivše učenice i asistentkinje.

– Donosila je radost svima koji bi je sreli – napisali su na “Fejsbuku”.

– Mnogo je onih u našoj zajednici koji su osetili toplinu njenog osmeha. Nedostajaće nam dugo vremena – dodali su. (srbijadanas.com)