SAČUVAJ BOŽE! GLUMICA PREVARILA MUŽA SA NJEGOVIM OCEM: Suprug se vratio ranije sa posla i IMAO JE ŠTA DA VIDI!

Showbizz

SAČUVAJ BOŽE! GLUMICA PREVARILA MUŽA SA NJEGOVIM OCEM: Suprug se vratio ranije sa posla i IMAO JE ŠTA DA VIDI!

Turska glumica Gokče Bahadir nedavno se turskim medijima žalila kako nema sreće u ljubavi, a onda su u javnost isplivali detalji o njoj i njenom bivšem suprugu, takođe glumcu, Aliju Sunalu. Njih dvoje venčali su se 2011. godine, a brak im je trajao samo godinu dana.

“Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi”, rekla je tada glumica medijima.

Ona nije želela da govori o detaljima koji su do raskida doveli, ali izvori bliski glumici tvrde da im se brak raspao jer je Gokče suprug uhvatio u ljubavnom zanosu sa svojim ocem Kemalom Sunalom.

“Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina”, otkrio je tada izvor blizak glumici.

Pričalo se da ih je Ali uhvatio na delu i to tako što se sa puta vratio dva dana ranije. Navodno je prvo video očev automobil u svom dvorištu, da bi potom oca i suprugu zatekao golišave u dnevnom boravku. Glumac je od 2018. u srećnom braku s Nazli Kurbanzade i imaju ćerku Narin Sunal. (Espreso / Blic)