Dragulj njemačke medicine: Jedna čaša čisti arterije i sprječava najteže bolesti!

Zdravlje

Dragulj njemačke medicine: Jedna čaša čisti arterije i sprječava najteže bolesti!

Predstavljamo vam prirodni napitak, poreklom iz stare Nemačke, koji se sastoji od limuna, belog luka, đumbira i vode.

Njegove brojne prednosti proizilaze iz kombinacije ove tri super zdravih namirnica koje mogu imati vrlo pozitivne zdravstvene efekte na naše telo.

Zdravstvene dobrobiti:

– Regulacija povećanog nivoa masti u krvi
– Prevencija i lečenje začepljenja arterija.
– Prevencija i lečenje infekcija i prehlade.
– Prirodno osnaživanje imunološkog sistema.
– Prirodno čišćenje jetre.
– Sprečavanje umora.

Prevencija slobodnih radikala u telu koje uzrokuju najteže bolesti i mnoga druga stanja povezana sa bolestima srca i krvnog sistema

– 4 limuna sa korom (ne moramo napominjati da pokušate pronaći organski uzgojene limune)
– 4 velike cele glave belog luka
– 1 mali korena đumbira (oko 3-4 cm)
– 2 litre čiste vode

Detaljna uputstva za pripremu ovog prirodnog leka

Oprati limune i iseći ih na komade. Oguliti beli luk i obraditi ga s limunom i đumbirom u blenderu. Dodati izmiksanu smesu u metalni lonac. Dodati 2 litre vode i zagrejati sve zajedno dok skoro ne proključa.

Odmah isključiti toplote pre nego mešavina provri i pustiti da se sve ohladi. Procediti kroz srednje cedilo i ispuniti u staklene boce. Piti jednu čašu svaki dan, najmanje 2 sata pre obroka ili na prazan želudac.

Kura lečenja traje 3 nedelje, uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše, nakon čega treba napraviti pauzu od 1 nedelje. Nakon pauze možete opet nastaviti sa konzumiranjem u istom ciklusu.

Ukoliko vam ukus ne odgovara, možete dodati malo meda po ukusu. Nakon 3 nedelje korišćenja trebalo bi da osetite značajnu regeneraciju tela.

Napitak je, osim već navedenih blagodati, posebno koristan u sprečavanju kalcifikacije u telu, koja izaziva kamenčiće u organima i začepljenje krvnih sudova.

Kombinacija limuna, vode i kuvanja neutralisati će miris belog luka, pa ne morate brinuti za zadah. Pre svakog konzumiranja protresite bocu sa ovim domaćim lekom, kako bi se talog limuna i belog luka na dnu pomešao sa sokom.

Oni koji su probali, kažu da je napitak odličan i za starije osobe, da im vraća energiju i snagu i tako ih podmlađuje, jer nakon nekoliko nedelja poboljšava njihovu cirkulaciju. (zdravljeipriroda.com)