PROKLETSTVO KUĆE OD SRCA I prije 3 godine desila se tragedija, jeziva saobraćajka šokirala doktore!

Svijet

PROKLETSTVO KUĆE OD SRCA I prije 3 godine desila se tragedija, jeziva saobraćajka šokirala doktore!

Stravično sjećanje Sandre Dende na nesreću koju doživjela na snimanju hit serijala

U saobraćajnom udesu kamiona i kamioneta, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, život je izgubila producentkinja emisije “Kuća od srca”.

Pored ove, ekipa serijala je i prije tri godine doživjela tragediju, kada je voditeljica i producentkinja u to vrijeme doživjela tešku saobraćajnu nesreću.

Sandra Denda je prije nekoliko godina u potresnom intervjuu ispričala je kroz koji pakao prolazi otkako je teško povrijeđena u avgustu 2018. godine u saobraćajnoj nesreći u blizini Kovina.

Producent i voditeljica emisije “Kuća od srca” zadobila je višestruke prelome opasne po život – automobil joj je u potpunosti smrskao dio lica, danima je bila u komi… Ipak, danas se kreće pomoću štapa, iako i dalje trpi bolove.

“Meni su stavili fiksacije nakon udesa jer su kosti lica bile smrskane. Doktor Lazović, koji me godinu dana liječio, rekao je da je zatekao kašu umjesto kostiju. On mi je stavio te titanijumske pločice i rekao da će nakon šest mjeseci da mi ugradi vještačku kost, ali da je to skupo. Rekla sam mu da novac neće biti problem jer su moje kolege novinari spremne da sakupe novac i da im je potrebno oko 15 dana za to. Nikakav odgovor nisam dobila. Posle godinu i po dana su me prebacili kod drugog doktora, kao pingpong lopticu, a on mi je rekao da nije optimista da će operacija biti uspješna jer su zglobovi srasli i izgubili svoju funkciju. Pitala sam ga: ‘Je l‘ to znači da su me ljekari sad dodatno upropastili posle nesreće?’, rekao je da to nije pitanje za njega”. (krtice.net)