(VIDEO) UBIO ŽENU U NEMAČKOJ! Gurnuo je pod VOZ iz čista MIRA, razlog je JEZIV!

Svijet

(VIDEO) UBIO ŽENU U NEMAČKOJ! Gurnuo je pod VOZ iz čista MIRA, razlog je JEZIV!

Dvadesetosmogodišnji Džekson B. iz čista mira gurnuo je pod voz Nemicu Anju N. (34) u Ferdeu u pokrajini Severna Rajna-Vestfalija.

Ubica nije poznavao žrtvu i nije poznat motiv ovog gnusnog zločina. Nije bilo svađe, niti bilo nikakvog razloga da je ubije, ali je mlada Nemica u subotu ujutro završila pod vozom, jer je Džeksonu došlo da ubije nekoga.

“Moju ženu su danas ubili. Nepoznati muškarac je gurnuo pod voz, bez razloga”, napisao je njen očajni suprug na Fejsbuku, nekoliko sati posle zločina.

Počinilac Džekson B. rođen je u Nemačkoj, ali je poreklom sa Kosova i Metohije. Ubica živi u selu Haminkeln, 20 kilometara od mesta zločina, a mesrežnu ženu je gurnuo na šine neposredno pre nego što je voz ušao na kolosek.

Inače Džekson B. od ranije je poznat poliziji, zbog krađa i nanoženja telesnih povreda. Dva puta je služio zatvorsku kaznu kao zamenu za novčanu kaznu koja mu je izrečena.

Očevici surovog zločina savladali su Srbina i držali su ga sve dok nije stigla policija.

“Prvostepeni sud u Duizburgu izdao je nalog za hapšenje zbog ubistva, jer počinjeno delo ima karakteristike koje ga kvalifikuju kao podmuklo ubistvo s predumišljajem”, navodi policija.

Vlasnik restorana brze hrane u Haminkelnu kaže da iako Džeskon B, živi tek godinu dana u selu, već ga svi znaju, ali nažalost, samo po zlu.

“Ovde nema gotovo nikoga ko već nije doživeo neku neprijatnost od njega”, kaže jedan komšija.

Žitelji sela bezbroj puta su pozivali policiju zbog njega, a nekolko ljudi podnelo je krivičnu prijavu zbog nanošenja materijalne štete i telesnih povreda. Prema rečima jednog komšije, Džekson B. je krajem aprila sa starijim bratom nasumice napadao vozače, a kako se saznaje, nigde nije radio. (Espreso.co.rs/Krone.at)