Mačka non-stop obletala oko nje kao da je nešto predosjetila: Ubrzo joj je porodica saznala šta se dešava!

Svijet

Mačka non-stop obletala oko nje kao da je nešto predosjetila: Ubrzo joj je porodica saznala šta se dešava!

Kejt King-Skribins (35) istakla je da joj je njen voljeni mačak Ogi spasao život, upozorivši je na nedijagnostikovani rak d*jke.

Kancer joj je, naime, otkriven u trećem stadijumu, a pre nego što je saznala da je ozbiljno bolesna, mačka se nije odvajala od nje i konstantno bi ležala pokraj njene lijeve do*ke, koju je već zahvatila ozbiljna faza opaske bolesti.

Tek poslije nekoliko dana, kada su je bolovi noću budili iz sna, odlučia je da se javi ljekaru i saznala užasnu istinu.

– Ogi već neko vrijeme ima promjene u ponašanju prema meni. Oduvijek mi je bio privržen, ali ne ovoliko i nikada mi nije spavao na d*jci. Zaista vjerujem da je pokušao da me upozori da nešto nije u redu”, rekla je Kejt dodavši da je mačka u posljednje vrijeme bila znatno “agresivnija” u maženju, prenosi Metro.

– Mjesecima se fokusirao na područje mojih gr*di, posebno na lijevu d*jku. Kada bih pokušala da ga usmjerim negdje drugdje, on to nije prihvatao, već bi se istog momenta vratio da legne pokraj gr*di”, navela je.

Srećom, poslije nekoliko rundi hemioterapije više operacija i zračenja, tumor joj je odstranjen.

Kejt je takođe navela da je jednom prilikom udomila Ogija prije 15 godina kada je bio usamljen i napušten i da su od tada njih dvoje vrlo privrženi jedno drugom.

Zanimljivo je i to da od trenutka kada joj je tumor odstranjen, ponašanje njenog ljubimca se takođe promijenilo.

– Ležao je pokraj mojih gr*di i za vrijeme hemoterapija, a tek kada je rak o potpunosti ukloonjen, prestao je da se fokusira na moje gr*di i ponašao se kao i svih ovih godina ranije – navela je Kejt, zaključivši da će oduvijek slušati instinkte njene mačke u slučaju da se ponovi neko Ogijevo čudno ponašanje, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)