Svekrva proklinje snahu i sina: Djecu ne vole, ne brinu o njima, a razlog zbog kog su ih pravili je sraman!

Zanimljivosti

Svekrva proklinje snahu i sina: Djecu ne vole, ne brinu o njima, a razlog zbog kog su ih pravili je sraman!

Rašuana, penzionerka iz Kazahstana, nije više znala kome da se izjada na sina i snahu, pa je odlučila da svoju patnju podijeli sa medijima.

Ona, naime, ističe kako mora da čuva troje unučadi za koje ni otac, a ni majka ne mare, niti ih obilaze mjesecima, a djecu su rađali samo da bi dobijali novac od dečijeg dodatka.

– Brak mog sina Jerbola nije baš lijep i skladan. Konstantno se svađa sa suprugom, a nekoliko puta bili su na granici razvoda. On radi na gradilištu, a snaha u menzi. Zbog nedostatka novca za najosnovnije životne potrebštine moraju da zajme, a ja ne mogu da im pomognem jer živim od penzije koja je vrlo mala – rekla je Rašuana za “Nur.kz“.

Penzionerki je suprug preminuo prije sedam godina, pa sama mora da se nosi sa svim poteškoćama. Penziju troši na troje unučadi koji žive sa njom.

– Sin i snaha ne vole decu. Ne viđaju ih mjesecima, dođu tako ponekad. Jednom sam im zatražila dami daju malo novca kako bih izdržavala djecu, ali je snaha napravila veliki problem i ponovo zaprijetila razvodom” – žali se žena.

Rašuani je jako žao i priznaje da joj se srce cijepa zbog njihove neizvjesne budućnosti, jer ni ona neće moći još dugo da brine o njima, imajući u vidu da je već pet godina u penziji i da polako ulazi u dublju starost.

Sreća u nesreći je međutim to što umjesto sina i snahe, kćerka i zet joj pomažu ukoliko je nešto hitno, ali ni oni nemaju toliko sredstava kako bi se pored svoje djece posvetili i bratancima za koje otac i majka ne mare.

Rašuana pokušava da vaspitava djecu i od njih napravi dobre ljude, ali shvata da ne može da zamijeni roditelje, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)