Zaljubljena žena (25) poslije samo 3 mjeseca braka otrovala muža (77), a onda je zgrozila sve priznanjem

Svijet

Zaljubljena žena (25) poslije samo 3 mjeseca braka otrovala muža (77), a onda je zgrozila sve priznanjem

Imala je jasan plan od prvog dana poznanstva sa žrtvom.

Japanka Saki Sudo (25) pokušala je poslije samo tri mjeseca braka da ubije svog muža, 77-godišnjeg milionera Kosuke Nozakija.

Supruga Nozakija priznala je na sudu da je imala detaljan plan koji bi joj, u slučaju uspjeha omogućio lagodan život. Takođe je priznala da joj se muž nikada ni kao osoba nije dopadao, a kamoli kao muž. S druge strane, nije joj bilo teško da glumi zaljubljenost jer je imala viši cilj.

Sudo je prije pokušaja ubistva na internetu u Guglu tražila sve što ima veze sa ubrizgavanjem smrtonosnih injekcija, te je njen zločin i išao tim putem.

Iako se Nozaki, samoprozvani Don Žuan Japana, u predbračnom ugovoru obavezao da će Saki dati u slučaju razvoda dati kuću vrijednu 12 miliona dolara u gradu Tanabeu, to njoj očigledno nije bilo dovoljno.

Nozaki je otkrio policiji kako je otkrio Sudo kao i to zašto za ta tri mjeseca nije posumnjao u nju.

– Pao sam na aerodromu u Tokiju. Ona se našla tu odmah pored mene. Nisam vjerovao da je prevarant jer je moj pad bio spontan, slučajan. Ko bi mogao da zna kad ću pasti i prvi mi pritrčati. Tek poslije sam saznao da me je sve vrijeme pratila na aerodromu. Bio sam njena meta i imala je plan kako sa mnom da postupi. I prije braka i za vrijeme istog bila je uz mene, uveijk fina i nasmijana. Nijednim gestom nije se odala – rekao je Nozaki.

Saki Sudo je u međuvremenu, ulaskom u vezu sa “Don Žuanom Japana” prikrila porodici šta zaista radi i javila im je da se seli u Saporo kako bi radila u uspješnoj agenciji za nekretnine. Priču je nafilovala podatkom da joj je velikodušni gazda kompanije čak pronašao i stan.

Pored toga što je pokušala da ga ubije, Saki Sudo je nekoliko dana prije zločina ukrala od muža više od pola miliona dolara iz sefa za koji je znala da ga ne provjerava često, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)