NOVA DRAMA, TAKMIČARKA U SUZAMA: Marija demonstrativno otišla, EVO šta je JELENA PORUČILA DJEVOJCI

Showbizz

NOVA DRAMA, TAKMIČARKA U SUZAMA: Marija demonstrativno otišla, EVO šta je JELENA PORUČILA DJEVOJCI

Još jedan sjajan nastup pripredile su nam mlade takmičarke Ivana Dimkovski iz Jeleninog tima i Valentina Kuzmanović, iz Marijinog.

Težak repertoar bio je izbor ovih djevojaka, koje su svojim interpretacija pokazale da zaslužuju ovaj šou. Ivana se opredijelila za pjesme ”Vidovdan” i ”Živote moj” dok je Valentina odabrala da pjeva ”Zaljuljali smo svijet” i ”Sve bih dala da znam”.

Žiri je rekao da obje kandidatkinje zaslužuju svih šest glasova, ali je Saša odmah naredio preglasavanje te je konačan rezultat bio maksimalnih šest za Valentinu, što je izazvalo veliki razdor u produkciji.

Popović je rekao da je bilo tri naspram tri glasa, morao bi da uključi novčić da odluči, što je Marija osporila smatrajći svoju kandidatkinju boljom, a onda se ubacila i Jelena- Druga kandidatkinja je toliko falširla da je sramotno kako ste glasali- obratila se žiriju.

– E obje su pjevale odlično! Marijina kandidatkinja je samo imala teži program- rekla je Snežana.

– Nešto ti je zamućeno u grlu Valentina, ili je Ivana imala preveliki volumen. Kad dođe neki zreliji jpevač sa otvorenim glasom, poješće te za večeru- rekao je Bosanac Valentini.

Saša je dao glas mentorkama, zbog čijih komentara je počela neviđena svađa samo par minuta kasnije- Valentinu je omeo početak prve pjesme jer nije čula matricu. Čak sam joj posle prišla, počela je da plače jer je želela da to izvede perfektno. Imala si pretežak program, ovo ti je šesto pojavljivanje, ko bi ti zamjerio greške, bila si odlična dijete drago- pričala je Marija dok je Valentina plakala- Prestani alo- rekla joj je mentorka.

Jeleni je izuzetno smetalo što je Valentina plakala pa je upitala što to ne valja u Marijinom timu- Kakav pritisak vi trpite kod Marije? Ti plačeš ovdje a dobila si svih šest glasova i ideš dalje. Što si nezadovoljna? Ti si odlična pjevačica, ali Marija vam očigledno pravi psihološki problem. Vi mislite da ste Bogom dani. Šta ćeš raditi kad ispadneš? Jer vjeruj mi djevojke od tebe u ovom takmičenju ima boljih i ti ćeš u jednom momentu ispasti- poručila je Jelena a onda se umiješala vidno iznervirana Marija.

– Ajde bre prestani, nemoj da prdiš! Ona peva bolje od svake tvoje kandidatkinje.

JK je predvidjela da će Valentina ispasti koliko u sledećem krugu- Začepi gubicu tu već jednom i ne vuci me za jezik- poručila joj je Šerifovićeva. (novi.ba)