Policajka prišla bebi kojoj je majka zabila VILJUŠKU u glavu, pa uradila ono što je sve rasplakalo (FOTO) /Kordoba

Svijet

Policajka prišla bebi kojoj je majka zabila VILJUŠKU u glavu, pa uradila ono što je sve rasplakalo (FOTO) /Kordoba

Osmomesečna beba iz argentinskog grada Kordoba, koju je sopstvena majka teško povredila zabivši joj viljušku u glavu, hispitalizovana je i uspešno se oporavlja, a put ka njenom oporavku pospešila je i policajka Jamile Mitlaher.

Kako prenosi Tiempo de San Juan, policajka koja je bila na zadatku u bolnici povodom ovog slučaja, videla je da beba ne može da jede i da kad god bi probali da mu daju kašu ili jogurt, mališan bi povratio.

Pošto je i sama majka, Jamili je proradio roditeljski instinkt, uvidela je da bebi nedostaje majčino mleko, pa je podojila ovog osmomesečnog lepotana.

“Videla sam da je nemiran i da nije mogao da jede. Odmah sam zaključila da mu je potrebno mleko i uradila sam to što sam uradila. Duša mi se slomila. Kad god bih mu dala dojku, on bi zaspao. Četiri puta sam ga nahranila”, rekla je Jamile za ElDoce.tv.

Ona je, inače, majka troje dece pa joj je ova situacija bila olakšavajuća i odmah je znala šta da učini sa gladnom bebom, koja pritom ima i teške povrede.

Fotografija njenog gesta odmah je postala viralna i izazvala oduševljenje širom sveta.

U policiji je već pet godina, a osim mnogobrojnih nagrada, priznanja i čestitki za obavljanje posla, zbog ovog slučaja zadobila je naklon i veliko poštovanje svojih nadređenih.

Neimenovana Argentinka, majka osmomesečne bebe, sumnjiči se da je izvršila pokušaj ubistva zajedno sa svojim 18-godišnjim bratom, ujakom ove bebe. (objektiv.rs)