TEŽAK SLUČAJ! DVE GODINE JE PROVELA SA LIKOM, PA SE ISPOSTAVILA DA ON NE NEPOSTOJI: Priča ove žene je nezamisliva

Ispovijesti

TEŽAK SLUČAJ! DVE GODINE JE PROVELA SA LIKOM, PA SE ISPOSTAVILA DA ON NE NEPOSTOJI: Priča ove žene je nezamisliva

Iako je situacija prilično zapanjujuća postoji mogućnost da se svima desi

Jedna Tik-Tokerka je prihvatila izazov da ispriča kako je najgore ostavljena, a ono što je ispričala, prosto je nezamislivo.

“U vezi smo bili dve godine. Mislila sam da ću se udati za njega, roditi mu decu i provesti ostatak života sa njim, a onda se dogodio kovid”, započela je žena svoju priču i nastavila:

“Rekao mi je da misli da ga ima i da planira da uskoro ode kod lekara jer se oseća jako loše. Međutim, jednog dana se naprasno osetio mnogo bolje. To je bio poslednji put da sam ga čula, ili videla”, objasnila je devojka.

@kathrynverb

#stitch with @kekeyee the irony of being ghosted by someone faking their death is just *chef’s kiss* ✨perfection✨ #ghosted #selfworth #datingstories

♬ original sound – Kathryn

Ovo, nažalost, nije bio kraj.

Zabrinuta za njega, pozvala je sve bolnice u okrugu, a kada je shvatila da nije ni u jednoj, odlučila je da njegov nestanak prijavi policiji. Tu ju je sačekala nova neprijatnost. Nakon kratke istrage, policajci su otkrili da čovek pod tim imenom i prezimenom ne postoji, niti je postojao.

Pratioci su imali gomilu pitanja za nju, a jedno od najčešće postavljenih je bilo i zašto nije kontaktirala njegovu porodicu.

Nakon što je Tik-Tokerka objasnila da nikada nije upoznala njegovu porodicu, većina je zaključila da je tip, najverovatnije, oženjen. (espreso.co.rs)