Tragična smrt Anastasije potresla celo selo: Ušla u kupatilo sa OVIM u rukama i u trenu je preminula /Novosibirsk

Svijet

Tragična smrt Anastasije potresla celo selo: Ušla u kupatilo sa OVIM u rukama i u trenu je preminula /Novosibirsk

Svi se pitaju kako je ovo tako dobroj i inteligentnoj devojci moglo da se desi

Meštani jednog sela kraj ruskog grada Novosibirska danima ne mogu da dođu k sebi nakon što im je preminula omiljena komšinica, rođaka, prijateljica Anastasija Šerbinina (25).

Mlada Ruskinja preminula je tako što je u kadu ušla s mobilnim telefonom koji je u momentu kupanja bio priključen na punjač.

Kako devojka nije želela da ga zbog važnosti slanja poruka stavi sa strane, on joj je u jednom momentu pao u vodu i istog momenta udarila ju je struja i nastradala je.

Njenu smrt otkrila je bolesna majka koja je u drugoj sobi gledala televiziju primetivši da Anastasija više od dva časa ne izlazi iz kupatila. Nesrećnoj ženi je pozlilo kada je ugledala leš ćerke u kadi.

Lelek komšija čuo se do Novosibirska koliko su svi oplakivali Anastasiju.

“Bila je predivno dete. Kada je odrasla, zaposlila se u Novosibirsku u kol-centru. Bila je vredna i preduzimljiva, brinula je u poslednje vreme za majku koja je postala bolešljiva. Nije nam jasno o čemu je razmišljala kad je sa telefonom ušla u kadu“, kažu komšije.

Policija je istakla da joj nije bilo spasa.

“Očito da je momenat kada je telefon, koji je bio priključen na punjač, pao u punu kadu bio koban po nju. Užasan slučaj”, rekao je jedan od policajaca koji je obavljao uviđaj. (objektiv.rs)