Trčala je u parku i zastala za trenutak da promijeni muziku: Od tada njen život više neće biti isti

Svijet

Trčala je u parku i zastala za trenutak da promijeni muziku: Od tada njen život više neće biti isti

Definitivno na neke stvari više neće gledati isto.

Mlada Britanka Kejt Smit pretrpela je ozbiljne telesne povrede prilikom noćnog trčanja Kastl Parku u Kolčesteru.

Nju su, naime, napala trojica muškaraca s leđa i ničim izazvano je pretukli.

Uslijed napada, zadobila je velike modrice na rukama, ogrebotine i modrice na licu, razbijena joj je glava, a oko otečeno.

Kejt je detalje o ovom incidentu podijelila na Fejsbuku, upozoravajući druge da budu na oprezu.

– Zastrašujuće je što mladi ljudi poput mene moraju da žive u strahu od neočekivanih napada. Ono što želim je da drugi ljude, ne samo žene, već i muškarci, ne prođu kroz ovo što sam ja prošla – navela je Kejt Smit, rekvaši da će umjesto šuma i parkova, za trčanje ubuduće preferirati prometnija područja.

Napad se dogodio u večernjim časovima, oko 22h, a tvrdi da na tom mjestu trči nekoliko puta sedmica i da nikad do sada nije imala nikakvih problema slične vrste.

– Na trenutak sam prestala sa trčanjem kako bih odmorila i promijenila muziku koju sam slušala. Dok sam gledala u telefon, osjetila sam kako su me zgrabili otpozadi, a potom i krvoločno udarali. Kada su me oborili na zemlju, jedan muškarac je sjedeio na meni, dok mi je drugi držao glavu pribijenu uz tlo – navela je ona.

Problem je bio što na tom mjestu nije bilo ljudi, ali napadači nisu očekivali da će im ipak pružiti otpor.

– Imam sreće što sam žestoka i mogu da pružim otpor. Mislim da nisu očekivali da ću im uzvratiti. Nekako sam im se istrgla i pobjegla kući, pošto živim blizu parka. Da je bila neka druga labilnija i ranjivija osoba umjesto mene, možda ne bi imala sreće kao ja – zaključila je Kejt.

Policija oblasti Eseks potvrdila je da je istraga o ovom napadu u toku i konstatuju da ovakve stvari nikako ne bi smjele da se dešavaju, prenosi “Objektiv“. (haber.ba)