(VIDEO) Renovirali sobu, pa iza zida ugledali nešto što ih je zapanjilo: Njihov život više neće biti isti / Oklahoma

Svijet

(VIDEO) Renovirali sobu, pa iza zida ugledali nešto što ih je zapanjilo: Njihov život više neće biti isti / Oklahoma

Bili su veoma iznenađeni

Svima je verovatno san da imaju što veći stan, a zamislite tek da u vašem stanu iza zida pronađete čitavu jednu prostoriju. Upravo to se dogodilo mladom bračnom paru iz Oklahome, koji je usled renoviranja stana, iza zida pronašli skriveno kupatilo.

Nedavno su, naime, kupili svoj prvi zajednički dom i bili su neverovatno srećni. Odlučili su da renoviraju i po svom ukusu nameste svoj novi stambeni prostor, a iza zida neočekivano su dobili i dodatnu prostoriju za koju niko nije znao da postoji.

Vlasnica ove kuće Mia na TikToku je objavila video snimak ove misterije, a nakon što su uklonili drvenu oblogu sa zide, ugledalisu tuš kadu i posudu za sapun pričvršćenu za zid.

“Želeli smo da se skućimo, a naš budžet za kupovinu stana bio je 150.000 dolara. Našli smo ovaj stan koji se jeftinije prodavao, a vlasnik nam je rekao da je cena povoljna jer curi odvod i da će to morati da se popravi. Kada smo srušili zid, videli smo zapravo kupatilo”, rekla je ona, dok je njen partner dodao da ovakav raspored sugeriše na to da su nekada u ovoj zgradi bila javna kupatila. (objektiv.rs)

@mia_bug

Renovation finds…why 😫 #renovations #firsthome #housetohome

♬ Oh No – Kreepa