Ena prešla Janjušu preko svega, imaju normalan odnos: Progovorio o bivšoj ženi!

Showbizz

Ena prešla Janjušu preko svega, imaju normalan odnos: Progovorio o bivšoj ženi!

Marko Janjušević Janjuš dobio je navodno oprost od bivše supruge Ene Janjušević i istakao je da je ona razumna žena i da je pokazala koliko je veliki čovjek.

– Sa kćerkicom hoću da nadoknadim vrijeme koje nismo proveli zajedno zbog mog rijalitija i cijele priče. Kćerka mi je centar svijeta i jedino me njena sreća interesuje. Kad ti se kao meni dese neke stvari u životu, shvatiš šta je najbitnije i šta je vrijedno svake žrtve, a da je sve drugo prolazno – kaže Janjuš i dodaje da je sa Enom postigao dogovor, da su sada u miru i da imaju lijep odnos.

– Ena mi je zamjerila brdo stvari sa punim pravom. Ja njoj nemam pravo ni jednu riječ da kažem ili bilo šta zamjerim. Ja sam pravio s.anja, a ne ona. Drago mi je što je poslije svega toliko razumna i što je ipak stavila kćerkino dobro na prvo mjesto. Da je željela, mogla je da mi zabrani da viđam dijete i da ga vodim bilo gdje, ali nije. Pokazala je koliko je veliki čovjek i ja sam joj na tome jako zahvalan. Ena i ja nikad nećemo moći da imamo odnos kakav smo imali ranije. Prosto, sad nismo više bračni partneri, muž i žena, ali ću se truditi da postanemo pravi prijatelji, jer imamo nešto najvrednije na svijetu, a to je naše dijete. Neka nova žena, ako se nekad bude desila, OK, ali niti jurim, niti tražim. Kćerka mi je centar svijeta – kaže Janjuš za Svet, a prenose mediji. (ekskluziva.ba/svet)