“Srce mi se slomilo” – Vjerenik je varao dok je bila trudna, a kad je saznala sa kim, ostala je zaprepašćena…

Svijet

“Srce mi se slomilo” – Vjerenik je varao dok je bila trudna, a kad je saznala sa kim, ostala je zaprepašćena…

Život piše drame, a tako je bilo i u slučaju majke dvoje djece koja se strašno uznemirila kada je saznala da se njen vjerenik viđao sa njenom drugaricom i da je slao ženama po slučajnom izboru go*e fotografije dok je ona bila u 8. mjesecu trudnoće.

Dani Sier (28) iz Harviča, Eseks, Engleska, izjavila je za Fabiles Didžital da nikad neće moći oprostiti Alanu Bovsu (29) sve što je uradio i što je dopustio da se vjerenički prsten “baci u kantu”.

– Alan je bio šarmantan i prezgodan, i odmah sam pala na njega. Mislila sam da je pristojan momak, ali se ispostavilo da je lažljiva varalica – rekla je Dani za britanski “San”.

Par se upoznao u maju 2015. godine. Njihova veza se kretala veoma brzo i već nakon godinu dana Alan ju je zaprosio.

Dani je izjavila:

– Život je bio savršen, i bila sam uzbuđena da podijelim vijesti.

Ali, novembra 2016. godine, par je rezervisao svoje vjenčanje iz snova na Kipru za oktobar 2017. Onda, dvije nedjelje kasnije, Dani je otkrila da je trudna, da bi u februaru 2017. Alan ostao bez posla. Onda u vezi počinju da se pojavljuju pukotine.

– U avgustu on mi je rekao da nije siguran da li je još uvijek zaljubljen u mene.

U septembru 2017. Dani je dobila dječaka, koji sada već ima 20 mjeseci.

Iako je bio dobar otac svom sinu, Alan je nastavio sa distanciranjem od Dani. I šta god je ona željela da mu kaže, on joj se suprostavljao. Odlučila je jednom da ga priupita šta nije u redu.

– On mi je odgovorio da se čuo sa mnogim ženama preko Web kamere i Snepčeta. Bila sam zgrožena i moj sin i ja smo otišli kod mog oca. Otkazala sam vjenčanje i uplatila novac na putovanje u Lanzarot. Vjerenički prsten je završio u kanti za đubre. Nikad mu neću oprostiti to što je uradio – rekla je Dani.

Onda je Danin otac rekao nešto što ju je šokiralo.

– Tata mi je rekao da je uvijek sumnjao da se nešto događa sa Alanom i mojom prijateljicom. Bila sam šokirana i paranoična, i odmah sam pozvala nju da vidim jel to istina. Na moje iznenađenje, ona mi je priznala da se poljubila sa Alanom u više navrata dok sam bila u 16. sedmici trudnoće. Srce mi se rascepalo.

Dani je ostavila Alana i otišla kod njenih roditelja. Poslije nekoliko mjeseci, Alan ju je pozvao i zatražio oproštaj.

– Bilo je tako zastrašujuće. Bacila sam prsten u kantu za đubre. Nikada mu neću oprostiti – izjavila je Dani.

Alan je izjavio za Fabiles Didžital:

– Napravio sam mnogo grešaka, ali nisam loš momak. Postao sam bolji čovjek. Možda ova priča pomogne mnogim ljudima da ne izgube one koje istinski vole, prenosi “Srbija Danas“. (haber.ba)