Konobarica pošla kući sa posla i ODBILA vožnju nepoznatog muškarca: Posle nekoliko sati dogodio se HOROR

Svijet

Konobarica pošla kući sa posla i ODBILA vožnju nepoznatog muškarca: Posle nekoliko sati dogodio se HOROR

Vlasnici bara tvrde da je bila omiljena među osobljem i gostima

Konobarica Marjam Abdulrab (27) iz Atlante bila je priseiljena da uđe u automobil nepoznatog muškarca Demarkusa Brinklija (27) dok se vraćala sa posla.

Nakon što je odbila, on ju je na silu ugurao u auto, a sat vremena kasnije i usmrtio nedaleko od njene kuće u gradskom naselju Grant Park.

Njeno telo pronašli su policijski inspektori nakon što je prijavljena pucnjava, a Brinkli se suočava sa optužbama uključujući ubistvo, napad i posedovanje vatrenog oružja, izveštava Atlanta Journal-Constitution.

On je tokom policijske potere doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je lakše povređen i trenutno se nalazi u bolnici, van životne opasnosti.

Iz Reveri VR Bara, u kom je Marjam radila, saopštili su da su utučeni i potreseni onime što se dogodilo njihovoj zaposlenoj.

– Naša srca su zaista slomeljan zbog gubitka drage prijateljice i člana porodice. Marjam je osvetlila i razgalila svaku osobu sa kojom je došla u kontakr i zauvek će nam nedostajati. Bićemo zatvoreni ovog vikenda, tugovaćemo i i prisustvovaćemo poslednjim pozdravima sa njom. čuvajte se svi – navedeno je na Instagram stranici pomenutog ugostiteljskog objekta.

Marjam je takođe honorarno radila u crkvi Sestre Luise, koja će takođe odati počast tragično preminuloj devojci. (objektiv.rs)