“Imala sam devetoro dece”: Dirljiva priča napuštene bake koja je potpuno SLOMILA čak i novinarku

Ispovijesti

“Imala sam devetoro dece”: Dirljiva priča napuštene bake koja je potpuno SLOMILA čak i novinarku 

Obelodanila i da će uskoro umreti jer joj je dijagnostikovan tumor

U video snimku koji je objavljen na internet kanalu Badabun, 90-godišnja starica iz Meksika ispričala je svoju tužnu priču.

Ona je, naime, imala čak devetoro dece, ali su je svi napustili, pa je morala da živi na ulici i da se hrani iz kontejnera kako bi preživela.

– Izašla sam da patim, da jedem smeće po ulici, dotle sam došla, ne znam da li sam zaslužila – rekla je baka dok joj se na licu videla neopisiva tuga.

Pored usamljensoti i teške situacije kroz koju je prošla, baka je otkrila da joj je dijagnostikovan tumor na mozgu, pa smatra da joj je ostalo malo od života, prenosi Kalle Blue radio.

– Sada sam jako bolesna, pronašli su mi tumor u glavi, a s obzirom na moje stanje, ne znam da li ću još dugo ostati živa. Možda sada poslednji put razgovaram sa vama – rekla je ona sa suzama u očima.

Nesrećna žena kazala je i da joj je u 67. godini umro muž, što su neki od njegovih rođaka iskoristili, oduzeli joj kuću i ostavili je na ulici.

Sada živi u objektu koji su joj poklonila braća iz verske zajednice, a za hranu se snalazi.

– Ponekad ne moram da jedem, a ponekad mogu da preživim i uz malo čipsa ili paradajza od kog napravim čorbu – rekla je ona.

Kada je govorila o svojoj deci, novianrka se potpuno slomila i rasplakala.

– Mnogi bi dali sve što imaju da im je majka živa i boli me što znam da vi imate devetoro dece, a da niko ne želi da vam pomogne – navela je devojka koja je razgovarala sa bakom. (objektiv.rs)