Otišla na SVEKRVINO venčanje, pa kad je videla posluženje OPLELA po svemu: “Otrčala sam u WC i umirala”

Zanimljivosti

Otišla na SVEKRVINO venčanje, pa kad je videla posluženje OPLELA po svemu: “Otrčala sam u WC i umirala”

Nakon što je doživela užasno neprijatnu situaciju u toaletu, kako je istakla, dodatno su je potresli komentari mladoženjinih ćerki

Gosti na venčanju uznemirili su mladu i mladoženju priznanjem da im je posluženje koje je bilo na svadbi doslovno uništilo dan.

Naime, poznato je da venčanja važe za neke od najradosnijih dana u životu svakog pojedinca, pa se stoga, svatovi uglavnom potrude da sve prođe u najboljem redu i da se potrude da mladencima tog dana ugode u čemu god da mogu.

Ipak, jedna korisnica Redita je otkrila da je na venčanju majke svog partnera doživela veliku neprijatnost, pa je pošteno “oplela” po organizaciji. Ona je naime, pojela, očigledno, previse mlečnih proizvoda i u veoma problematičnom stanju otrčala do toaleta.

– Za večeru je bila poslužena “fensi” pica i salata a kasnije ste mogli da uživate u makaronama sa sirom. Za dezert je, gle čuda, bio kolač od sira i kolač sa bobicama. Pretpostavljam da vam je već sada jasno da je problem u tome što je bilo previše sira, praktično na sve strane – rekla je devojka i dodala:

– Nemojte da me shvatite pogrešno, volim netradicionalna venčanja, ali otišla sam do toaleta i mislila da ću umreti – požalila se ona.

Kako je dalje ispričala, nakon što je završila sa agonijom kroz koju je prolazila u toaletu, čula je kako se mladoženjine ćerke rugaju njenoj nesreći, pa je odlučila da se obrati mladencima.

Kada ju je mama njenog dečka pitala da li uživa u venčanju, izmučena devojka nije mogla da se suzdrži, pa je istakla da su mogli da obrate pažnju na to da među gostima mogu biti i oni koji su osetljivi na mlečne proizvode. Uz to, ona se osvrnula i na ponašanje mladoženjinih ćerki:

– Morala sam mladoženji da ukažem i na ponašanje njegovih ćerki, a na sve to, on me je samo čudno pogledao, pa rekao da je to njegov dan i da komentare ostavim za sebe.
Kako biste vi reagovali u njenoj situaciji, na čiju stranu biste stali? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)