Ušla u sobu sa bebama i BACILA NOVOROĐENČE kroz prozor: Reči ožalošćenih roditelja tek će vas skameniti

Svijet

Ušla u sobu sa bebama i BACILA NOVOROĐENČE kroz prozor: Reči ožalošćenih roditelja tek će vas skameniti

Novopečena majka Alina Araslanova (29) iz Rusije, koja prema navodima medija pati od psihičkog poremećaja, usmrtila je novorođenče po imenu Volodija koje je rodila njena cimerka iz sobe Viktorija Ivanova.

Nesreća se dogodila u bolnici u Sterlitamaku kada je Viktorija izašla iz sobe, a u tom trenutku Alina je prišla bebi i bacila je kroz prozor na kom nisu bile rešetke, niti bilo kakva zaštitia, jer niko nije mogao da predvidi ovakav slučaj.

Maleni Volodija pao je na zemlju ipreminuo na licu mesta.

Kako je izvestio NTV.ru majke su inače delile sobu i ležale jedna pored druge.

Araslanova je u isto vreme kada se se Viktorija porodila, na svet donela devojčicu, a utvrđeno je da boluje od teškog depresivnog poremećaja, o čemu sugerišu i bolnički psiholozi.

Imajući u vidu sve okolnosti, ona najvrovatnije neće biti odvedena u zatvor, a roditelji malog Volodije, iako su skrhani bolom, oprostili su ženi ovaj užasan zločin.

– Supruga i ja smo odlučili da oprostimo ovoj ženi. Ne želimo da je kazne. Neka živi i raduje se životu. Sve ovo što nam se dogodilo prihvatili smo da je tako moralo da bude. Ne želimo kaznu ni za koga – naveo je otac preminulog deteta.

Porodica i poznanici Aline Araslanove ističu da je pre trudnoće ona radila kao terapeut u bolnici u Ufi i da ništa nije ukazivalo da ima psihičke probleme. (objektiv.rs)