KUĆNA POMOĆNICA PROGOVORILA: Evo kakav život žive Dragana i Toni u dvorcu!

Showbizz

KUĆNA POMOĆNICA PROGOVORILA: Evo kakav život žive Dragana i Toni u dvorcu!

Popularna pjevačica Dragana Mirković već nekoliko decenija intrigira publiku širom regiona, a o njenom luksuznom životu u dvorcu u Beču ne prestaje da se govori. O istini koja se krije iza tog luksuza specijalno je progovorila žena koja radi na pjevačicinom dvoru.

– Iako djeluje nemoguće, ali Dragana i Toni zaista žive kao u bajci – započinje žena priču i dodaje:

– Ona njega svako jutro budi pjesmom! Obavezno mu sprema doručak, ne dozvoljava nama da to radimo. Prosto voli da mu ugađa. Obično mu sprema omlet i neku salatu doda. Svakako, tu je i đus ili neki drugi cijeđeni sok. Oni su kao rođeni jedno za drugo. Nisam ih nikad čula da se svađaju, a godinama radim kod njih – priča žena i nastavlja:

Ni Toni nikada nije povisio ton na Gagu. Samo joj tepa Mico moja, lijepa, najljepša si mi i najbolja na svijetu! Baš su par za primjer. Ni oko djece se ne raspravljaju, sve rješavaju razgovorom. Gaga se jedino unervozi kada ima mnogo obaveza van kuće jer je ona porodični tip, živi za kuću i muža, naravno, i djecu. I onda ako je zbog nastupa dugo odsutna, a putuje bez njih, to umije da je uznemiri, inače je jako staložena i mirna. Sve nas poštuje, nikada ni na nas nije povisila glas, ni ona, ni Toni. Zaista su divni ljudi. (express/alo)