Terali je da PIJE IZBELJIVAČ i da umre: Kada je otkrila ko ju je godinama proganjao, ostala je frapirana

Zanimljivosti

Terali je da PIJE IZBELJIVAČ i da umre: Kada je otkrila ko ju je godinama proganjao, ostala je frapirana

Slučajno je otkrila kada se poverila drugoj prijateljici

Ela Guman sa Novog Zelanda u ispovesti za tamošnje medije otkrila je kako je bila žrtva “trolova” na društvenim mrežama koji su je dovodili do ludila čudnim porukama i zahtevima, a takođe su je terali i da pije izbeljivač za veš.

Još više je bila šokirana kada je otkrila da iza takvih mučenja stoji njena dobra prijateljica.

U razgovoru za “Fabolous”, ona tvrdi da je maltretirana sa čak 120 lažnih profila, a to je trajalo dve godie pre nego što je otkrila istinu.

Uhođenje je počelo 2018. kada je Ela, koja sada ima 22 godine, započela vezu sa tadašnjim dečkom Kempbelom (23), a nekolikomeseci kasnije njegov brat Džeki počeo je da se zabavlja sa devojkom po imenu talija Aloma Kohran (20).

– Talija je bila živahna i druželjubiva. Kembel i nejgov brat su živeli sa roditeljima. Trećinu svog vremena sam provodila sa njima, kao i sa Talijom. Bilo nam je lepo, družile smo se, išle na tretmane lepote… – navela je Ela, koja je potom opisala da je mesec dana kasnije počeo pakao.

– Devojka koja se potpisala kao Alicija poslala mi je poruku na Instagramu, komentarišući da sam ružna, da imam velike oči i da izgledam kao žaba. U narednih šest nedelja dobila sam još desetak takvih poruka. Kad god bih blokirala te profile, napravio bi se novi i slali bi mi iste poruke – navela je ona, koja je dodala da nije imala neprijatelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Gouman (@ellagouman)

Primetila je da se u isto vreme njeno prijateljstvo sa Talijom ohladilo, iako su delile istu kuću.

Ela je, posle dužeg trpljenja, ispričala prijateljici Sonti sa čime se suočava. Igrom slučaja, Sonta je bila ranije sa Talijinim sadašnjim dečkom i otkrila je da je dobijala iste ovakve uvredljive poruke.

– Kada mi je pročitala neke poruke, shvatila sam da su bukvalno iste. To mora biti ona. Čak sam jednom prilikom na takve trol poruke napisala: “Talija, smiri se”, na šta je taj nepoznati profil odgovorio da ne zna ko je Talija – navela je Ela.

Nakon toga poruke su nastavljene, a stvari po stanu i šminka počele su da nestaju. Dobijala je u tom momentu poruke da treba da popije izbeljivač i da se ubije, a na dan smrti njene tetke, kada je objavila potresan status, isti trol joj je prokomentarisao objavu “veselim smajlijem”.

Jednog dana uradila je nešto za šta do tada nije imala hrabrosti – suočila se sa Talijom.

Ona je međutim negirala sve i rekla da ne stoji iza toga i da joj nije jasno kako to može da pomisli. Kada više nije imala kud, priznala je da je ipak ona to radila, a policija je takođe prikupila dovoljno dokaza da je su poruke stizale sa naloga koje je pravila talija, koja je potom i uhapšena.

Otkriveno je da je koristila čak 120 različitih imena i profila preko Fejsbuka, Instagrama, TikToka i ostalih mreža.

Kažnjena je sa šest meseci pritvora, 12 meseci intenzivnog nadzora, zabranom korišćenja društvenih mreža, kao i novčanom kaznom od 3.000 dolara. (objektiv.rs)