ČUVENI ASTROLOG PAVEL GLOBA: Ova 4 znaka u septembru dobro da se paze! Evo šta ih čeka

Zanimljivosti

ČUVENI ASTROLOG PAVEL GLOBA: Ova 4 znaka u septembru dobro da se paze! Evo šta ih čeka

Čuveni astrolog Pavel Globa otkrio je koji horoskopski znakovi treba više da se pripaze u septembru

Prema riječima ovog astro stručnjaka, važno je u septembru održati ravnotežu između ličnog života i posla, inače možete izgubiti jedno ili drugo.

Povoljni dani prvog jesenjeg mjeseca su 8, 12, 13. i 16, a nepovoljni dani su 1, 3, 4. i 6. dan septembra…

Ovi znakovi treba da se čuvaju više nego ostali.

Ovan

Početkom septembra, predstavnici ovog znaka mogu se suočiti sa teškim vremenima. Međutim, Ovan će moći da se nosi sa poteškoćama uz pomoć harizme svojstvene ljudima rođenim pod ovim znakom.

Lav

U prvom mjesecu jeseni, ljudi rođeni u ovom sazvježđu mogu očekivati rješenje svakodnevnih pitanja (na primjer, uređenje enterijera ili renoviranje). Ovo nije uvijek lako, ali moguće poteškoće će koristiti predstavnicima ovog znaka i ojačaće odnos sa svojom srodnom dušom.

Djevica

Postoji mogućnost da vas u septembru sustignu depresija, melanholija… Da biste izbegli takvu situaciju, morate svu pažnju usmjeriti na posao. Ovo će pomoći da se brže riješe trenutni problemi.

Vaga

Prvi mjesec jeseni predstavnicima ovog znaka će predstaviti težak izbor. Biće primorani da odluče kome će posvetiti više vremena – rodbini ili prijateljima. Istovremeno, važno je ne donositi ishitrene odluke i pravilno postavljati prioritete. (novi.ba)