Nekoliko sati pre venčanja dogodila se neviđena TRAGEDIJA: Reči nesuđene neveste KIDAJU srce i dušu

Svijet

Nekoliko sati pre venčanja dogodila se neviđena TRAGEDIJA: Reči nesuđene neveste KIDAJU srce i dušu

Mils Harti (20) iz irskog Limerika poginuo je u užasnoj nesreći samo nekoliko sati pre nego što treba da se oženi, dok je njegova nesuđena supruga Kejt Kaligen bila primorana da umesto da izgovori sudbonosno “da”, prisustvuje sahrani čoveku svog života.

Nesreća se dogodila u subotu oko 1 čas posle ponoći kada je automobil u kom se nalazio Mils kao suvozač, sleteo s puta.

– Ostavljam balone za svog ljupkog muža jer bi tamo trebalo da slavimo najsrećniji dan u životu u toj crkvi. Umesto toga, ovo je najgori dan koji mi se ikad desio. Volim te beskrajno. Zauvek ćemo biti nas dvoje, bez obzira na sve. Volim te bezuslovno, moj nežni dive – slomljenog srca govorila je Kejt, a prenosi britanski San.

Ožalošćena porodica i prijatelji viđeni su u subotu ispred crkve Svetog Minehna u Limeriku gde je trebalo da se održi venčanje, samo što umesto svadbe, nažalost, bili su prinuđeni da dođu na komemoraciju i sahranu.

– To je jako tužno za obe porodice. Umesto venčanja, sada spremaju sahranu. Naše misli i molitve su sa njima. Majls je bio mlada osoba iz našeg kraja, išao je ovde u školu, danas je trebalo da se oženi – naveo je, između ostalog, župnik crkve, fra Šon O’Longej.

Tinejdžer za kog policija veruje da je upravljao automobilom, uhapšen je na mestu nesreće.

Treći muškarac koji je bio sa njima dvojicom prevezen je u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život.

Pretpostavlja se da su te večeri slavili momačko veče. (objektiv.rs)