Đanijeva fotografija stara 25 GODINA: Nikada ne biste poverovali da je to ISTA osoba

Showbizz

Đanijeva fotografija stara 25 GODINA: Nikada ne biste poverovali da je to ISTA osoba 

1996. godine Đani se profesionalno bavio muzikom tek godinu dana, ali već je počeo da biva primećen od strane naroda

Mnoge poznate ličnosti se stide svojih fotografija iz mladosti, koje bi rado spalili, a ima i onih koji ih bez blama objavljuju na društvenim mrežama i neretko oduševe fanove.

Popularni pevač Radiša Trajković Đani poslednjih dana je u centru pažnje javnosti zbog svojih nastupa na raznim veseljima, gde je pevao polugo na podu ili uzimao ogroman bakšiš, ali ovog puta, na jednom nalogu na Instagramu osvanula je njegova fotografija sa početka karijere.

Naime, 1996. godine Đani se profesionalno bavio muzikom tek godinu dana, ali već je počeo da biva primećen od strane naroda. Tada je, pretpostavljamo, napravio i set fotografija kako bi se promovisao, a jedna od njih našla se na jednom nalogu na Instagramu. Na njoj Đani izgleda vidno drugačije nego danas. Tada je, naime, ima mnogo više kose, a manjak kilograma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @foto.nostalgija

Đani je tada imao 23 godine i jedan album iza sebe pod nazivom “Tuđi svirači”. Sa suprugom Slađom dobio je sinove Miloša i Marka i ćerku Sofiju, a iako se neretko pričalo o tome da je bio neveran, on je uvek govorio da je najvažnije što se uvek vrati kući.

Poslednjih nedelja govorilo se i o tome da se Slađa i Đani razvode, ali to ni jedno ni drugo nisu potvrdili, pa se čini da je u njihovom braku i dalje sve u najboljem redu. (objektiv.rs)