Otišla je na žurku i osetila jake bolove: Lekari su joj saopštili ČUDESNU ISTINU o kojoj pojma nije imala

Zanimljivosti

Otišla je na žurku i osetila jake bolove: Lekari su joj saopštili ČUDESNU ISTINU o kojoj pojma nije imala

Naredna četiri sata bila su ključna

Lorna Gudins (25) iz Milton Kinesa saznala je da je trudna samo četiri sata pre porođaja. Ona je napustila žurku na kojoj je bila i zbog izbočine koju je primetila na stomaku i bolova koje je dobila, otišla u bolnicu.

Da stvar bude još više neverovatna, uradila je test na trudnoću prošlog meseca i bila je negativna.

Četiri sata nakon što se javila u bolnicu u Nortemptonu, Lorna je rodila ćerku, a sve se dogodilo 1. avgusta.

Njen partner Nik Burdijak (42) nije mogao te večeri da dođe u bolnicu, jer se zapio sa drugarima, pa nije bio u stanju da ode bilo gde, a ni on nije očekivao da će Lorna i on baš te večeri dobiti drugo dete

– Mesecima sam se osećala grozno i stalno sam bila naduvena. Čak sam u julu uradila test na trudnoću za svaki slučaj, ali bio je negativan. Tada sam otklonila svaku sumnju o trudnoći. Tog dana kad sam bila na žurci kod prijatelja, ceo dan mi nije bilo dobro i imala sam bolove koji su u jednom momentu bili baš jaki, pa su me odveli u bolnicu – istakla je Lorna, prenosi The Sun.

Odmah po prijemu, lekari su joj rekli da je trudna i da će se iste večeri poroditi.

– Nisam mogla da verujem. Čak nisam stigla ni da kažem suprugu. Neko mu je dojavio i on je bio šokiran, a te večeri je bio sa društvom u pabu. Bio je to veliki šok. Sada se navikavamo na život sa još jednom našom ćerkom koju nismo baš sada očekivali – dodala je ona.

Lorna i Nik prošle godine dobili su prvo dete, ćerku Vivijen, a sada su roditelji malene Dafni. (objektiv.rs)