Tanja (40) zavela druga (22) svog sina, pokazala svima šta mu radi i šokirala žene porukom…

Svijet

Tanja (40) zavela druga (22) svog sina, pokazala svima šta mu radi i šokirala žene porukom…

Kada je upoznala Hosuea, 22-godišnjeg mladića i druga svog sina, Tanja nije ni slutila da će se među njima dvoma razviti osećanja do te mere da će ući u ozbiljnu vezu.

Četrdesetogodišnja žena pohvalila se na društvenim mrežama time da je zaljubljenija nego ikada u životu, kao i da srce ne bira kome ćete ga pokloniti.

Na konstataciju prijateljica iz kraja da nije u redu biti u vezi sa prijateljem sina, Tanja kaže da joj to nikada nije bio problem. Čak i kada ih je gledala kako zajedno uče da voze bicikl. Tanja priznaje da dok je Hosue bio tinejdžer nije gledala na njega kao na zgodnog momka, već isključivo druga svog sina.

– Mnogo su se družili i Hosue je često boravio u našoj kući. Malo po malo, zbližili smo se. Zajedno smo već godinu i po dana. Uživamo u svemu, naročito u s*ksu – kaže Tanja dok na TikToku pokazuje kako ljubi 18 godina mlađeg momka.

Potom je ostavila poruku koja je iziritirala mnoge njene vršnjakinje, pa i malo mlađe žene.

– Ako vam zakon dozvoljava da možete kupiti alkoholno piće, ako zakonski može da kupite oružje, služite vojsku i poginete u ratu, onda sam prilično sigurna i da možete biti u vezi sa mlađim muškarcem – napisala je Tanja u jednom od odgovora na negativan komentar.

Tanja se nije zaustavila u toj poruci, već je otišla i korak dalje, priznavši kako je u vreme dok je bila trudna već bila zaljubljena u tinejdžera.

– Čekala sam prinovu. Dok je suprug bio uz mene, ja sam samo razmišljala o Hosueu. Čim sam se porodila, ostavila sam muža i okrenula se mojoj novoj ljubavi. Muž je bio u šoku, ali prihvatio je moju odluku. Hosue mi pomaže u svemu. Volela bih i s njim da zatrudnim – kaže Tanja.

Uprkos tome što ima mnogo ljudi koji joj odobravaju vezu pišući da ni ona sama ne izgleda kao žena od 40 godina, više je onih koji je osuđuju, naročito majke.

“Imam dva sina koji su tinejdžeri. Ne mogu ni za tri života da zamislim da bih jednom mogla da spavam sa nekim njihovim drugom. To je bolesno”, “Ti si se verovatno razočarala u ozbiljne i ostvarene muškarce, pa loviš decu koja još ne znaju ništa o životu”, “Šta radite pored toga što spavate? Gledate filmove, vozite bicikle? Priznaćeš da nije veliki izbor sa dojučerašnjim tinejdžerom”, bili su neki od komentara.

Tanja na sve to ima samo jednu poruku.

– Šta god da pišete, moju odluku da budem sa mlađim muškarcem nećete promeniti. Možete samo da mi zavidite na sreći. (objektiv.rs)