Danijel renovirao kuću i pronašao u zidu ČUDNO PISMO: “Da znate, ovde sam umalo poginuo…” (FOTO)

Svijet

Danijel renovirao kuću i pronašao u zidu ČUDNO PISMO: “Da znate, ovde sam umalo poginuo…” (FOTO)

Danijel Bodman (39) iz Viltšira pronašao je neobično pismo u zidu svoje kuće kada ju je renovirao. U pitanju je poruka graditelja objekta koji je upozorio da ga je udarila struja jer je slučajno dodirnuo dve ogoljene žice i da umalo nije poginuo.

U pismu stoji da ga je napisao gospodin Nikolas Pul još 1986. godine.

– Ovu radnju “Herb Kraft” opremio je Nik Pul u avgustu 1986. po satnici od dve funte. Skoro čitava ugrađena drvenarija je skinuta, očišćena i ponovo korišćena, tako da su to glavni troškovi moje plate. Zidovi su u paklenom stanju, pa Bog zna kakvi će biti kada ovo pronađete. Dok sam radio svoj posao, udarila me je struja jer sam slučajno dodirnuo dve g*le žice. Nikolas Pul – navedeno je u pismu.

S obzirom na šokantno iskustvo, graditelj je napisai poruku na poleđini “Tretman električnog udara”, zajedno sa slikama kako bi trebalo da izgleda strujno kolo.

Danijel, koji i sam vodi zidarsku firmu, poruku je našao kada je renovirao ovaj objekat.

– Ova poruka čitanje čini mnogo zanimljivim, a gospodin nas je naterao i da se nasmejemo onome što je tu napisano – istakao je.

Danijel je zatražio dodatne informacije na Fejsbuku, jer ga je zanimalo ko je gospodin koji je napisao to pismo i gde je on sada. (objektiv.rs)