‘Vratio sam se bivšoj koja me prevarila, ali moja porodica ne želi joj oprostiti’

Ispovijesti

‘Vratio sam se bivšoj koja me prevarila, ali moja porodica ne želi joj oprostiti’

Rekao im je sve detalje njihove veze i prekida, ali sada žali jer je oni odbijaju ponovno prihvatiti.

Moja bivša djevojka i ja ponovno smo zajedno nakon što smo prekinuli kada sam je uhvatio da šalje eksplicitne poruke drugim muškarcima na društvenim mrežama.

Oboje se jako trudimo i sve ide dobro, osim što joj moja obitelj odbija oprostiti – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Rekao im je sve detalje njihove veze i prekida, ali sada žali jer je oni odbijaju ponovno prihvatiti. On ima kćer od pet godina zbog koje je njihov s*ksualni život bio loš, ali nikada nije mislio da će ga djevojka prevariti zbog toga.

Iako nije imala pravu aferu, slala je razne poruke muškarcima na društvenim mrežama. – Progutao sam ponos prošlog prosinca i zamolio je da još jednom pokuša sa mnom. Pristala je pokušati još jednom, prenosi vecernji.hr.

Mislila sam da će to biti teška bitka, ali naš je odnos bolji nego ikad, a s*ksualni život je sjajan. Problem je što moji prijatelji i obitelj ne podržavaju moju odluku – nastavio je. –

Lijepo je što vaša obitelj brine o vama, ali moraju biti oprezni da ne unište vašu vezu i vašu užu obitelj. Sjajno je što na prvo mjesto stavljate sreću svoje kćeri i opet pokušavate s djevojkom. Morate biti sigurni da ćete i dalje raditi na svojoj vezi kako biste osigurali i njezinu i vašu sreću. U konačnici vaša obitelj mora podržati vašu odluku kako bi vam pomogla – odgovorila mu je Deidre. (haber.ba)