DOK SPAVAM SA VERENIKOM, STALNO MISLIM O DRUGIM MUŠKARCIMA: Ispovest ove žene će mnoge RAZBESNETI!

Ispovijesti

DOK SPAVAM SA VERENIKOM, STALNO MISLIM O DRUGIM MUŠKARCIMA: Ispovest ove žene će mnoge RAZBESNETI!

Anonimna žena se požalila!

Čitateljica Mirora otkrila je da je momak ne uzbuđuje se*sualno, kao i da u krevetu razmišlja o drugim muškarcima i brine da bi mogla zalutati

– Sa svojim sam verenikom četiri godine i planiramo zajedno kupiti kuću i venčati se sledeće godine. Međutim, sumnjam jer neprestano maštam o se*su s drugim muškarcima, čak i kad vodim ljubav sa svojim verenikom. U početku nisam bila previše zabrinuta zbog toga – svi uživaju pomalo u fantaziji – ali puno gledam i druge frajere i počinjem se brinuti da mi partner nije dovoljan- požalila se pa dodala:

– Drugi momci s kojima sam bila u prošlosti bili su dominantniji u krevetu, dok je sadašnji verenik prilično pasivan i nežan, pa mi možda nedostaje strasti. Se*s mi je važan i ne želim biti s nekim s kim je dosadno ili me ne uzbuđuje. Ali, osim fizičke strane stvari, veza je sjajna. Zabrinuta sam što ću od toga napraviti problem, jer ga ne želim uznemiriti. Šta predlažeš?- upitala je Colen Nolan.

Colen odgovara

– Ne budite sumnjičavi. Bolje je to rešiti sada ili će vas čekati skup i stresan razvod. Zašto ne biste stavili venčanje na čekanje i neko vreme se odvojili jedno od drugoga kako biste dogovorili što želite i šta vam nedostaje?

– Prvobitno se*sualno uzbuđenje koje dobijete kad se prvi put zaljubite vremenom se smanjuje i morate negovati fizičku i romantičnu stranu stvari, što zahteva malo truda. To je istina u svakoj vezi, ali razgovor o se*su ne mora biti sukob ili optužba- ističe.

– Reći mu što vas uzbuđuje u krevetu zapravo može biti stvarno se*si i to je način da tome pristupite. Gledajte, on nije čitatelj misli i ako mu niste rekli što volite u krevetu, pretpostavit će da ste srećni i zadovoljni. Budite oprezni kada želite ‘označiti okvire’ i ‘izgledati dobro na papiru’ – veza nije proračunska tablica. Potrebna je hemija i onaj nedefinisani ‘X faktor’ koji stvara iskru. Da, fantazija je u redu i zdrava, ali takođe morate biti zadovoljni stvarnošću ili veza neće potrajati na daljinu. Srećno. (espreso.co.rs)