ŠOK ISPOVEST MARIJANE ZONJIĆ: Lukas me je pred rijaliti zvao na grupnjak, POBEGLA sam! A i s njim je imala AFERU…

Showbizz

ŠOK ISPOVEST MARIJANE ZONJIĆ: Lukas me je pred rijaliti zvao na grupnjak, POBEGLA sam! A i s njim je imala AFERU…

Marijana Zonjić (25) je noć pred ulazak u “Zadrugu” provela u krevetu sa Acom Lukasom (52)! Zgodna Crnogorka je otkrila da ju je folker pred rijaliti zvao na grupni s*ks.

– Lukas najviše voli s*ks sa dve devojke, ali ja nisam za tu varijantu… Volim klasičan s*ks jednog muškarca i jedne žene. Iako sam mu to rekla, na kraju je pozvao neku drugaricu da nam se pridruži u krevetu. Kada je ona došla, pobegla sam! Prosto me ne privlači grupnjak – kaže pevačica i otkriva da je Acu upoznala pre nekoliko godina kad je bila njegov fan.

– Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo… Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Aca mi je otkrio i s kim je sve bio sa estrade, ali nije na meni da to iznosim u javnost. Moja porodica je pobesnela kad je saznala za nas, govorili su mi da mi ne treba, ali ja sam ipak nastavila da se sastajem s njim u njegovom stanu.

Zonjićeva je otkrila da pre ulaska u “Zadrugu 5” nije imala aferu samo sa Lukasom, već i sa dečkom svoje drugarice Maje Marinković, Filipom Carem!

– Sa Majom sam baš dobra, ali ona ne zna šta se desilo sa Carem… Čak me je zvala da mi kaže da ga čuvam u “Zadruzi”, a ne zna da sam se ljubila sa njim. Slao mi je poruke da mu se sviđam i da je lud za mnom. Kada sam bila u izlasku sa prijateljima, pao je i poljubac, ali ništa više od toga. Mislila sam da se on samo druži sa Majom, sutradan sam saznala da su zapravo u vezi – završava priču Zonjićeva. (kurir.rs/informer)