JEZIVA tragedija: Tri devojke umrle zbog neispravnog bojlera, evo šta je pošlo po ZLU

Svijet

JEZIVA tragedija: Tri devojke umrle zbog neispravnog bojlera, evo šta je pošlo po ZLU 

Gasna kompanija će biti ispitana zbog mogućih prekršaja u okviru istrage

Tri devojke pronađene su mrtve u stanu nakon kvara na bojleru u njihovom stanu.

Sumnja se da su se devojke otrovale ugljen-monoksidom.

Maira Evelin Elias (19), njena sestra Džesika Magali Elias (26) i njihova prijateljica Julieta Maldonado (23) pronađene su mrtve u svom stanu u Mar del Plati, Argentina.

Prema lokalnoj štampi, sestre su bile ćerke poznatog para u duvanskoj industriji.

Džesika je bila student prava, a njena sestra Maira, studentkinja psihologije koja je povremeno radila kao negovateljica za starije osobe.

Treća žrtva Julieta bila je njihova prijateljica koja je prenoćila kod njih, takođe student prava i ambiciozni fotograf.

Šokirana porodica i prijatelji preplavili su društvene mreže dirljivim priznanjima, piše Srbija Danas.

Julietin ujak je rekao:

– Imala je još toliko toga da uradi – od poslednjeg puta kada sam je video, sećam se da sam joj se divio dok smo razgovarali o društvenim temama i razmišljali koliko je inteligentna i vredna, spremala se da diplomira. Molim te, Juilieta, gde god da si, daj nam snage, svim svojim najmilijima.

Univerzitet na kojem su sve devojke studirale takođe je najavio dvodnevnu žalost u instituciji nakon što je čuo tužnu vest.

Gasna kompanija će biti ispitana zbog mogućih prekršaja u okviru istrage, koja je trenutno u toku, nakon što je preliminarna istraga pokazala da su devojke umrle od udisanja ugljen -monoksida iz svog neispravnog bojlera. (objektiv.rs)