“Nisi prva koja je RODILA”: Skandal u restoranu, Sara slavila veridbu, a onda je usledio ŠOK

Zanimljivosti

“Nisi prva koja je RODILA”: Skandal u restoranu, Sara slavila veridbu, a onda je usledio ŠOK

Svi su neko vreme bili veoma radosni i uzbuđeni i uživali zbog još jednog venčanja na pomolu, kada je jedna žena odlučila da se oglasi

Kada su u pitanju posebne prilike, kao što su rođendani, veridbe i venčanja, postoje manje -više skup nepisanih pravila kojih se ljudi pridržavaju. Iako se nekim ljudima dopadaju zajedničke proslave, u kojoj imamo više glavnih aktera, neki se doslovno ježe od takve pomisli.

U tom smislu, možete zamisliti užas jedne žene, kada je prisustvovala posebnoj večeri, koju je napravila njena bliska prijateljica Sara i njen sada već verenik, gde je srećni par najavio veridbu svojim najbližim prijateljima.

Svi su neko vreme bili veoma radosni i uzbuđeni i uživali zbog još jednog venčanja na pomolu, kada je jedna Sarina prijateljica, odlučila da se oglasi.

– N. je izjavila da očekuje bebu sa svojim suprugom, i odjednom je sva pažnja prešla na nju i svi su počeli da čestitaju njoj i njenom mužu”, objasnila je prijateljica na Reditu.

-Pogledala sam prema Sari i ona je ćutala, ali je izgledala jako uznemireno, pa sam je pitala da li joj je u redu što joj je prijateljica “ukrala” trenutak, rekla je da nije. S druge strane, i njen verenik je izgledao poprilično besno.

Sara je rekla ne, ali da se ne brine zbog toga. Njen verenik je izgledao besno, ali nije rekao ništa.

Osetivši da Sara i njen verenik nisu bili srećni, prijateljica je brzo povikala kako bi privukla pažnju N. pred gomilom, rekavši joj:

-Nisi dobila dozvolu da ovde objaviš trudnoću. Sarai njen verenik okupili su sve ovde i plaćaju nam večeru. Noć je njihova… ne tvoja.. Ako ste hteli večeru za najavu trudnoće, trebalo je da je održite u svoje vreme – rekla je ona.

Do tada su svi u prostoriji slušali, a uvređena trudnica je uzvratila udarac i rekla da ne bi trebalo tako da razgovara sa ženom u drugom stanju.

– Rekla sam joj da nije prva žena koja je bila trudna i da mnoge trudnice mogu da poštuju i svoje prijatelje i da se ne vrti sve oko njih – nastavila je prijateljica, nateravši N i njenog muža da ustanu i napuste večeru.

Na čijoj ste vi strani? Kako biste reagovali u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)