Dečak (7) napisao pismo preminulom tati, sa adresom „za raj“: Dobio je odgovor koji će ZAUVEK PAMTITI

Zanimljivosti

Dečak (7) napisao pismo preminulom tati, sa adresom „za raj“: Dobio je odgovor koji će ZAUVEK PAMTITI

Mama dečaka kaže da je on presrećan, kao i da stalno ponavlja da je tata konačno dobio njegovo pismo

Džesi Hajdmen (7), poželeo je da pošalje pismo preminulom ocu, a da bi bio siguran da će pismo stići na pravo mesto, imao je čudnu molbu za zaposlene u pošti.

Dečak, koji živi sa mamom i sestrom u Blekburnu napisao je pismo, nakon čega je na poleđini koverte ispisao molbu koja je dirnule sve zaposlene u pošti. “Dragi poštaru, molim vas, dostavite ovo pismo mom tati u raj” – napisao je on.

Kada je pismo stiglo u Britansku kraljevsku poštu, oni su primetili poruku, nakon čega su odlučili da dečaku saopšte kako su uspeli da ga isporuče na zadato mesto. Šon Miligan iz Kraljevske pošte, obratio se dečaku u pismu, a o njegovom gestu bruje društvene mreže danima, nakon što je dečakova majka, Teri, objavila čitavu priču na svom Fejsbuk profilu.

– Dragi Džesi, želimo da ti javimo da je tvoje pismo i poruka uspešno stigla u raj. Bilo je pomalo teško izbegavati sve zvezde i ostala nebeska tela, ali smo uspeli i tvoj tata je dobio pismo. Nastavićemo i dalje uspešno da dostavljamo pisma u raj – napisali su iz pošte.

Mama dečaka kaže da je on presrećan, kao i da stalno ponavlja da je tata konačno dobio njegovo pismo, prenosi Index.hr. (objektiv.rs)