Marija je krenula do prodavnice kada je prišao dečak (16) i UNIŠTIO joj život: “Bilo me je tako sramota”

Svijet

Marija je krenula do prodavnice kada je prišao dečak (16) i UNIŠTIO joj život: “Bilo me je tako sramota”

Ona je do detalja opisala kako joj se u jednom trenutku srušio svet

Marija Mendez imala je svega 15 godina kada je upoznala Rikarda Lopeza koji joj je obećavao srećan brak. Međutim, kada je krenula sa njim u Tenansingo, tamo je prodata u belo roblje i završila je kao pr*stitutka. Marija je svoju ispovest podelila 2015. godine, a mi vam u celosti prenosimo njenu priču.

– Slao me je na ulicu i terao da se pr*stituišem u Tihuani, Gvadalahari i ostalim obližnjim mestima – započela je Marija svoju tešku životnu priču.

Ona je, poput hiljade drugih devojaka u Meksiku, bila žrtva trgovaca belim robljem iz Tenansinga, gradića udaljenog svega 150 kilometara od Meksiko sitija.

Marijina trauma je počela je jednog običnog dana kada je krenula do obližnjeg supermarketa. Tada je, kako je istakla, srela Rikarda Lopeza. U tom trenutku Marija je imala samo 15 godina, a kako je odrasla u siromašnoj porodici kuće je čistila od svoje osme godine.

Lopez je, kako je opisala potresena žena, bio drzak ali šarmantan šesnaestogodišnjak iz Tenansina. Počeo je da joj se udvara, kao i da joj obećava brak i dom. Budući da je želela da pronađe spas iz nemaštine u kojoj je živela od rođenja, odlučila je da prihvati njegovu ponudu pa se nakon samo dve nedelje preselila sa njim u Tenansingo.

Kako je ispričala Marija, najpre su se Lopez i njegova porodica dobro ponašali prema njoj, ali su potom otvoreno počeli da se ponašaju nasilno. I, nastao je užas.

Poslao me je da radim kao prostitutka u Tihuani, Gvadalahari, Toreonu – po celoj zemlji kako bi zaradio novac – rekla je Marija i dodala:

– Rekao je da nam je taj novac potreban za kupovinu zemlje kako bismo mogli da izgradimo kućicu, ali sve je to bilo lažno, čak i ime koje mi je dao bilo je lažno. Naterao me je da živim vrlo tužnim, ružnim, očajnim životom. Bilo me je tako sramota – požalila se nesrećna žena.

Mendez je pretrpela 10 godina hapšenja, ponižavanja i pretnji, pre nego što je kroz svoju veru našla snage da se suprotstavi Lopezu i prestane da se pr*stituiše.

-Tukao me je, pretio da će nam uzeti decu, ali ja sam ostala s njim zbog sramote. Nisam mogla da podnesem da svojoj porodici kažem grozne stvari koje sam učinila ili ko je zapravo moj suprug – zaključila je. (objektiv.rs)