OTIŠLA SA VERENIKOM NA PUT, A ON SE VRATIO SAM: Od devojke ni traga ni glasa, policija smatra da su okolnosti nestanka ČUDNE

Svijet

OTIŠLA SA VERENIKOM NA PUT, A ON SE VRATIO SAM: Od devojke ni traga ni glasa, policija smatra da su okolnosti nestanka ČUDNE

Porodica se poslednji put čula sa njom 30. avgusta, otada joj se gubi svaki trag

Majka devojke iz Njujorka, koja je nestala dok je sa dečkom kombijem obilazila zemlju, uputila je emotivan apel za njen siguran povratak.

– Samo želimo da se vratiš kući – rekla je majka Gabi Petito (22), koja je poslednji put viđena 24. avgusta kada se sa verenikom Brajanom Londrijem prijavila i odjavila iz hotela u Solt Lejk Sitiju u Juti.

Oni su se početkom jula uputili na zapad kako bi obišli neke nacionalne parkove, a kako izgleda putovanje u kombiju objavljivali su na Jutjub kanalu “Nomadic Statik”.

Tokom vikenda je porodica mlade devojke objavila njen nestanak policiji, rekavši da se sa njom nisu čuli nekoliko nedelja i da su zabrinuti. Nestanak je prijavljen 11. septembra, potvrdila je policija.

– Prema rečima porodice, poslednji put su bili u kontaktu sa njom poslednje nedelje avgusta. Pre te komunikacije, veruje se da je Petito bila u nacionalnom parku Grand Titon u Vajomingu – saopštila je policija, prenosi Independent.

U međuvremenu, policija na Floridi, gde je par živeo, rekla je da su okolnosti njenog nestanka “čudne” i da se njen verenik Brajan vratio kući.

Mediji prenose da je policija zaplenila kombi kojim je par putovao, a da porodica njenog verenika nije dozvolila istražiteljima da ga ispitaju bez prisustva advokata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabby (@gabspetito)

Brajan navodno nije želeo da kaže gde se njegova verenica nalazi i šta se desilo sa njom, a unajmio je i advokata, prenosi Daily mail.

Majka nestale devojke rekla je da su se poslednji put čule 30. avgusta, kada je dobila poruku od nje.

– Prvih nekoliko dana mislila sam da nema dometa i da zato ne može da mi se javi. Mislim da sam osmog ili devetog dana postala baš zabrinuta – rekla je majka devojke.

Policija je rekla da nastavlja sa istragom i pokušava da uđe u trag devojci.(srbijadanas.com)