Poručila PEČENJE iz poznatog restorana, a zbog onog što je stiglo na adresu, PRESELA joj je čitava večera

Zanimljivosti

Poručila PEČENJE iz poznatog restorana, a zbog onog što je stiglo na adresu, PRESELA joj je čitava večera

Zamolila i pratioce na Fejsbuku da nikad ne poručuju na ovom mestu

Niki Vajt (26) iz Kenta htela je u nedelju uveče da se počasti večerom, pa je poručila pečenje iz poznatog restorana “Tobi Karveri” u Kentu. Međutim, zbog porudžbine koju je dobila, navela je da restoran treba da bude sramota i da je pseća večera mnogo bolja od one koju su joj dostavili.

Ona je poručila jednu porciju za odrasle i jednu dečju za svoju ćerku, a to zadovooljstvo koštalo ju je 17 funti.

Kada je otvorila porudžbinu, ugledala je, kako kaže, minijaturnu porciju sa nedovoljno pečenim mesom i izgorenim krompirima.

– Jednostavno rečeno, ovo je bilo najgore pečenje koje sam ikad jela. Obično bih išla u restoran, ali pošto se nisam osećala dobro da bismo otišle, moja ćerka je želela da poručimo pečenje i poslušala sam je. Nikad više ovo nećemo poručiti – navela je Niki Vajt, uz poruku ostalima da nikad ne poručuju hranu iz ovog restorana, koji joj je inače bio jedan od omiljenih.

– Ako neko razmišlja o porudžbini iz “Tobija Karverija”, nekao nikako to ne radi! Dobiće nedovoljno kuvano povrće, izgoren krompir i jedva nešto malo mesa. Umak je bio poput vode – napisala je ona na Fejsbuku.

Njeni pratioci zaista su bili ogorčeni ovom porudžbinom i podržali su je u tome da nikad neće poručivati ništa iz pomenutog restorana.

Drugi su pak tvrdili da su imali slična iskustva, ne samo sa ovim restoranom, već isa bilo kakvim drugim porudžbinama i da je najbolje uzdati se u obroke u sopstvenoj kuhinji. (objektiv.rs)