Šokantna ispovijest zadrugarke potresla sve: Ispričala šta joj je sveštenik uradio u crkvi, imala je samo 12 godina!

Showbizz

Šokantna ispovijest zadrugarke potresla sve: Ispričala šta joj je sveštenik uradio u crkvi, imala je samo 12 godina!

U emisiji “Pitanja novinara” Darko Tanasijević podigao je Viktoriju Mitrović, koja se u samom startu izdvojila i privukla ogromnu pažnju, a došlo je vreme da zadrugarka podijeli sa publikom svoju tešku životnu priču:

– Ja znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila prije 6 godina, otprilike. Sa 12 godinama sam doživjela sil*vanje od strane sveštenika, čovjek je još uvijek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa – otkrila je Viktorija.

– Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo vjeronauku i crkvu, nedjeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja vjerujem u Boga, ali nisam željela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim svijeće, izlazim sa slave, mene to sve podsjeća na ono što sam preživjela. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, poslije toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dijete mi je još u selu, želim da sklonim dijete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12.

– Moj deda je želio da zapali crkvu kad se to dogodilo. Ja nisam odmah to prijavila, nije moguće to odmah da se dokaže, on je sutradan došao u moju kuću i ponudio nam novac da povučemo tužbu. Sreća što moj deda tada nije bio tu, naravno da oni nisu pristali na to. Ja sam za to vrijeme bila u sobi, samo sam čula glasove, nisam ga vidjela – nastavila je Viktorija.

– Tek je poslije isplivalo ko je i šta on, svi su do tada to držali za sebe, možda im je bilo sumnjivo, kome i ne bi bilo? Nije to nešto svakidašnje. Ja ću tužiti crkvu kad izađem. Mi smo se dvije godine sudili, da bi se sve dokazalo, jer nije to mala stvar, jeste mi laknulo, ali meni to ništa ne mijenja. Treba da odgovara, ali nije dobio odgovarajuću kaznu. Živjela sam sa babom i dedom, majka i otac su me se odrekli. Ti ljudi za mene ne postoje. Zbog ovoga su me baba i deda poslali u Kragujevac kod oca, ja padnem na njegovu ljubav, okrenem babi i deda leđa, a zapravo je to sve bila maska. Ja sam imala par mjeseci kad je moja majka došla kod bake i deke, otac je bio po zatvorima, nije mogao da me čuva, moja majka se uhvatila sa sadašnjim mužem, koji nije želio da me prihvati. Nisam mogla ni da hodam ulicom – dodala je ona.(ekskluziva.ba)